Borstvergroting

Injectable-Klinieken-borstvergroting-header1

Waarom een borstvergroting?

Een borstvergroting is een veel voorkomende plastisch chirurgische ingreep. De vorm en grootte van de borst kan namelijk door veroudering, schommeling in gewicht, zwangerschap of genen veranderen.
 
Maar wat als je niet tevreden bent met de grootte van je borsten of problemen hebt met de manier waarop je borsten eruit zien. Een borstvergroting biedt dan uitkomst! Met een borstvergroting kunnen we niet alleen de grootte, maar ook de vorm van de borsten verbeteren.
 

Borstvergroting bij IK: betrouwbaar, veilig en heel betaalbaar!

IK is er voor jou! Wij van IK vinden dat iedereen er mooi en fris uit kan zien en dat kwalitatief goede cosmetische ingrepen niet duur hoeven te zijn.
 
IK heeft daarom nauwe samenwerkingsverbanden met FACE Land en Sanavisie Bodyclinic. Voor een consult borstvergroting ben je welkom bij plastisch chirurg Dr. Esther Bodde in FACE Land Utrecht. De ingreep vindt plaats in het hypermoderne OK complex van Sanavisie Bodyclinic met dezelfde plastisch chirurg waarmee je een consult hebt gehad.
 
Omdat we vinden dat iedereen er mooi en zelfverzekerd uit mag zien en dat kwalitatief goede cosmetische ingrepen niet duur hoeven te zijn, bieden we per heden een borstvergroting aan voor een mooie en betaalbare prijs:

Injectable-Klinieken-Borstvergroting-€2390-banner

Zo maken we een mooier “jij” betaalbaar, uiteraard met de goede zorg, deskundigheid en aandacht die je van ons gewend bent!
 
Nieuwsgierig geworden?
Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend consult in FACE Land Utrecht met onze plastisch chirurg Esther Bodde via 030 265 62 75.
 

De behandeling

Jouw behandeling wordt uitgevoerd op het hypermoderne Ok complex van Sanavisie Bodyclinic, gelegen in Mill. In een operatie van ongeveer een uur, wordt met behulp van een implantaat het volume en de vorm aangepast.
 

Het implantaat

Onze plastisch chirurgen gebruiken implantaten van het merk Mentor. Deze implantaten staan wereldwijd bekend als de meest onderzochte en veiligste implantaten op de markt.
 
Injectable Klinieken werkt uitsluitend met hoogwaardige implantaten met levenslange garantie tegen lekkage en ervaren plastische chirurgen. Het gaat tenslotte om jouw schoonheid en die staat bij ons altijd voorop!
 

Consult

De plastische chirurg informeert je over de voor- en nadelen en welk implantaat voor jou het meest geschikt is. Daarbij staan jouw verwachtingen en wensen centraal.
 

Controleafspraak

Na de operatie kunnen de littekens nog wat gevoelig zijn en je borsten strak aanvoelen. De littekens vervagen in de loop van de maanden en de gevoeligheid van je borsten nemen vanzelf af.
 
Zes weken na de behandeling staat er een controleafspraak ingepland en kan jij jouw eindresultaat laten zien bij de plastische chirurg.
 

Voor en na de operatie

Injectable Klinieken Borstvergroting voor en na1

Injectable Klinieken Borstvergroting voor en na2

Vergoeding borstvergroting

Een borstvergroting wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Borstreconstructies of borstverkleining na een borstamputatie wordt vaak wel vergoed.
 

Belangstelling?

Heb jij belangstelling voor een borstvergroting? Een vrijblijvend consult met plastisch chirurg Esther Bodde is zo gemaakt! Maak direct een afspraak via 030 265 62 75 in FACE Land Utrecht.