Injectable-Klinieken-de-lente-blopost-model1

De ‘verbouwing’

Een column van onze arts, Aletta de Wit

Vandaag wil ik het met jullie hebben over: mijn haar. Mijn kort gewiekte haar welteverstaan.

Injectable Klinieken Whatever makes your soul quoteIn mijn omgeving kende iedereen mij als het meisje met dat lange haar. Mijn hele leven is het lang geweest, op de basisschool maakte mijn moeder ‘s ochtends vaak een invlecht waarbij het onderste puntje reikte tot aan m’n bil. De laatste jaren kreeg ik zelfs vaak de vraag of ik hair extensions had, wat ik natuurlijk hartstikke vleiend vond!
Maar de afgelopen weken was ik het zat; dat lange slierterige haar wat ik eigenlijk meestal maar in een rommelige knot droeg voor het gemak. Ik wilde iets anders en was toe aan iets nieuws, iets fris. Tijd voor verandering!
Zo gezegd, zo gedaan! Mijn kapper heeft plusminus 40cm van mijn haar afgekapt. Het is een flink verschil, ik ben er ontzettend happy mee en heb er gelukkig ook alleen nog maar leuke positieve reacties op gehad!

>>>

LATE SUMMER SKINBOOSTERS MODEL2

“Liefde voor jezelf”

Een column van onze arts, Thanya Tha-In

Love yourselfVoor liefde neem ik jullie deze keer mee op reis. Ubud Bali, wat een magische plek! Tijdens mijn reis raakte ik geïnspireerd door de puurheid van de natuur, de eenheid, yoga en de mensen. Tegelijkertijd heeft het me er ook toe gezet om mijn innerlijke reis voort te zetten. Onderstaande quote van Marianne Williamson uit haar boek “A return to love” past daar perfect bij: “We ask ourselves; who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who am I not to be?”

Marianne Williamson quoteMet deze quote heeft ze mij en vele anderen geïnspireerd tot zelfliefde. Zelfliefde is liefde voor jezelf. Precies zoals je NU bent, niet omdat je een promotie hebt gemaakt of een mooie outfit aan hebt. Met zelfliefde bedoelen we niet liefde voor je ego, je mind of je lichaam. Het gaat dieper. Marianne’s quote zegt eigenlijk: Van binnen ben je een prachtig wezen.

>>>

 

Injectable-Klinieken-blogpost-'Een-goed-begin'-model

“Een goed begin”

Een column van onze arts, Thanya Tha-In

Het nieuwe kalenderjaar begint met goede moed en mooie voornemens. 2015 wordt mijn jaar, hoor je veel mensen zeggen. Vol enthousiasme storten we ons op een nieuw dieet, een “stoppen met roken” programma of de laatste trends in sport en gezondheid. We streven naar een betere baan, een groter huis, een liefdevollere relatie of een mooier uiterlijk. Die gedachten en doelen zijn mooi, maar tegelijkertijd ook doodvermoeiend. Geluk lijkt de norm te worden. Het ultieme doel.

Degenen die mij kennen en volgen, verwachten nu een stuk vol met tips over gezonde groene smoothies en superfoods. Toch wil ik met het nieuwe jaar de nadruk op iets anders leggen. Iets wat betrekking zal hebben op mijn gevoel en beleving van het jaar 2015.

Stel je voor dat je een tovermiddeltje had. Een middeltje waarmee je alles wat lelijk was weer mooi kon maken.

>>>

smiling-women1

“Ware schoonheid”

Een column van onze arts, Thanya Tha-In

Inspiratie komt op onverwachte momenten. Zo ook maandag ochtend, tijdens een behandeling van een cliënt. We raken aan de praat over ‘ware schoonheid’. Ik, de arts, en zij, de cliënt, we zijn het met elkaar eens dat schoonheid veel meer is dan een mooi gelaat en een slanke taille. Schoonheid heeft veel te maken met je innerlijk. Maar waar zijn we dan mee bezig? Immers, zij ligt in mijn behandelstoel voor een mooie liquid facelift.

Beauty Quote1Zo schrijft de franse schrijver Stendhal: ‘Schoonheid is de belofte van geluk’. Omdat we allemaal gelukkig willen zijn, investeren we in uiterlijke schoonheid. We leven in een tijd waarin het draait om zelfmarketing door er geweldig uit te zien. Als je er geweldig uitziet, ben je dan ook gelukkig? Is de vorm werkelijk belangrijker geworden dan de inhoud?

Dit zijn zeker belangrijke vragen voor een ieder, jong of oud.

>>>

rimpelbehandelingen in Rotterdam en Amsterdam, de kosten en prijzen
In Amerika en Azië is een rimpelbehandeling net zo gewoon als je haar laten knippen bij de kapper. En ook in Nederland worden er steeds meer rimpelbehandelingen uitgevoerd. Maar wat is een rimpelbehandeling nu eigenlijk? Waar moet je op letten als je besluit om voor een behandeling te gaan? En hoe gaat de eerste keer?

Wat is een spierontspanner?

Een Spierontspanner de spiertjes in de huid, waardoor rimpels vervagen of zelfs helemaal verdwijnen. Een spierontspanner is met name geschikt voor fronsrimpels, voorhoofdrimpels en de kraaienpootjes. Een spierontspanner kent tevens een goede toepassing voor de behandeling van overmatig transpireren, waarbij de oksel de meest populaire locatie is. Bij een dergelijke behandeling neemt de zweetproductie af.

Een rimpelbehandeling ook uit voorzorg

Steeds meer jonge mensen laten zich preventief behandelen door middel van een rimpelbehandeling. Op zich is hier wel iets voor te zeggen: Indien je de spieren van eerder genoemde rimpels regelmatig blijft ontspannen, zullen er waarschijnlijk ook minder snel rimpels ontstaan.

>>>