Botox behandeling die alles heeft: IK ALL YOU CAN BOTOX

Botox behandeling in Rotterdam met unieke aanbieding, actie en prijs

Met een Botox behandeling pak je rimpels grondig aan

Rimpels in je gezicht: je ziet ze elke dag in de spiegel. En als jij ze niet ziet, dan zien anderen ze wel. Sommigen vinden dat niet erg, maar steeds meer mensen maken gebruik van de mogelijkheid er uit te zien zoals ze zich voelen: jong en energiek. Daarom pakken ze het probleem bij de wortel aan.

Gebruikte je tot nu toe crèmes tegen je rimpels, dan is een Botox behandeling in één van onze klinieken zeker iets voor jou. Want een behandeling met Botox zorgt ervoor dat je rimpels in een mum van tijd echt vervagen. De stof waaraan Botox ofwel Botuline toxine zijn werking ontleent is een tijdelijke spierontspanner. Die gebruikt je cosmetisch arts om heel gericht bepaalde spieren te ontspannen. Hierdoor ontspant ook de huid boven de behandelede spieren, waardoor kleine rimpels zoals fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kleine rimpeltjes rond je ogen (kraaienpootjes) minder diep worden of zelfs geheel verdwijnen.

ALL YOU CAN BOTOX: een Botox behandeling voor het hele gezicht!

Steeds meer mensen – mannen én vrouwen – denken na over een Botox behandeling. Als jij ook wil kennismaken met de voordelen van Botox is nu het moment. We hebben deze maand namelijk een wel héél complete Botox aanbieding:

Botox behandeling in Rotterdam met unieke aanbieding, actie en prijs HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN
  • • Onze All You Can Botox actie loopt van 11 t/m 27 oktober 2013
  • • De aanbieding geldt voor behandelingen in het gezicht, van bijvoorbeeld kraaienpootjes, fronsrimpels, voorhoofdrimpels, putjes in de kin etc.
  • • Voor Botox behandeling van handen, voeten en oksels gelden andere tarieven. Vraag hiernaar bij uw behandelend arts
  • • De Botox actie loopt in al onze vestigingen: Amsterdam, Rotterdam en Venlo
  • • Deze actie is extra aantrekkelijk want je kiest samen met je arts de te behandelen gebieden en zo de Botox behandeling die perfect bij jou past
  • • De Botox aanbieding is inclusief een uitgebreid behandeladvies

De ervaring van onze artsen, de keuze voor een goed product én deze aantrekkelijke Botox actie zorgen er samen voor dat we je gezicht zijn eigen natuurlijke uitstraling (terug) kunnen geven!

Klik hieronder op “Like” voor de speciale actiecode:

Reageer dus vandaag nog en maak direct een afspraak voor onze Full Face Botox behandeling met één van onze cosmetische artsen!

Voor eventuele vragen over deze actie of andere vragen, kan je ons bellen op 010 21 76 200 en 020 42 20 015 of via onze contactpagina.

OVERIGE ACTIES Botox behandeling in Rotterdam met unieke aanbieding, actie en prijs

——————————————————————————————————————————————————————————————

Jouw Botox behandeling: dit is wat je mag verwachten

Bij Injectable Klinieken kiezen we altijd voor kwaliteit. Als jij kiest voor een Botox behandeling in Amsterdam, Rotterdam of Venlo merk je dat aan alles. Zo heb je, voor je aan de feitelijke behandeling begint, de mogelijkheid om al je vragen voor te leggen aan je cosmetisch arts. Pas als deze je alles duidelijk heeft uitgelegd begint de behandeling die gemiddeld zo’n 10 tot 15 minuten duurt en waarvan het resultaat 3 tot 6 maanden aanhoudt. En natuurlijk mag je ook weten dat bijna al onze klanten de injecties als vrijwel pijnloos, en de behandeling als comfortabel en ontspannend hebben ervaren.

De feitelijke behandeling met Botox bestaat uit een aantal injecties met een natuurlijke spierontspanner die er tijdelijk voor zorgt dat de signalen die vanuit de zenuw naar de spier worden overgedragen worden geblokkeerd.

Botox behandeling in Rotterdam met unieke aanbieding, actie en prijs

Welke spieren de arts in jouw gezicht op deze manier tijdelijk ontspant hangt af van jouw gezicht en van wat jij graag wil bereiken met je behandeling. Je arts zal je daarom vragen bepaalde spieren aan te spannen en daarna weer te ontspannen. Onze Botox actie biedt je als extra voordeel dat je meerdere delen van je gezicht – ook wel zones genoemd – tegelijk kunt laten behandelen. Dat maakt het makkelijker voor jou en voor je behandelend arts; jij hoeft niet te kiezen en je arts kan jou adviseren over je hele gezicht voor een maximaal resultaat.

Nu kiezen voor een Botox behandeling is een goed idee!

We weten het zeker: met deze actie doen we veel mensen een groot plezier. We bieden je –tegen een scherpe prijs – een behandeling met een van de beste merken Botox. Zoals onze klanten van ons gewend zijn, kiezen we altijd, ook bij deze Botox actie, voor de beste producten.

Als jij tussen 11 en 27 oktober langskomt bij Injectable Klinieken in Amsterdam, Rotterdam of Venlo en kiest voor deze Botox actie zie jij er ook in de donkere maanden van het jaar fris en uitgerust uit!