BOTOX VOOR MANNEN TIJDENS DE GAY PARADE

botox aanbieding voor mannen tijdens de Gay ParadeEen kleurrijke botox aanbieding voor al onze mannen!
De zomer van 2013 wordt onvergetelijk zonnig, warm en ja, met de jaarlijkse Gay Pride ook een tikje uitdagend… Als jij je in deze zomerse weken ook eens van je uitdagende, kleurrijke maar ook mannelijke kant wil laten zien ben je niet de enige. Daarom doen we jou een bijzonder botox aanbieding op 2, 3 en 5 augustus aanstaande:

botox aanbieding voor mannen tijdens de Gay Parade

* Deze botox aanbieding geldt enkel voor mannen en bij Injectable Klinieken, vestiging Amsterdam. Dit is een actieprijs per zone en inclusief een uitgebreid behandeladvies.

Om gebruik te maken van deze mooie aanbieding, hoef je enkel ons hieronder te “Liken” op Facebook voor de speciale actiecode:

Waarom een botox behandeling voor mannen?

Rimpels en plooien in je gezicht geven je al snel een vermoeide, trieste of zelfs boze uitstraling. Ze
zorgen ervoor dat je minder vitaal en levenslustig overkomt dan je je voelt. En dat is jammer want er
is gemakkelijk, snel en vrijwel pijnloos iets aan te doen met Botox® !

Botox® blokkeert op een natuurlijke manier de signaaloverdracht van zenuw naar spier. Dat zorgt
ervoor dat die ontspant, waardoor voorhoofdsrimpels, fronslijnen en kraaienpootjes vervagen en je
huid gladder wordt.

botox aanbieding voor mannen tijdens de Gay ParadeJe behandelend cosmetisch arts gebruikt alleen producten en technieken die uitgebreid wetenschappelijk getest zijn en waarvan de veiligheid en werkzaamheid vaststaan. De behandeling zelf duurt meestal niet langer dan 10 minuten. Doordat we zeer dunne naaldjes gebruiken, precies de juiste hoeveelheid op de juiste plaatsen injecteren en eventuele aandachtspunten vooraf met je doornemen ben je niet alleen verzekerd van een effectieve behandeling, maar ook van maximaal comfort.

Na de behandeling houdt je gezicht zijn eigen, natuurlijke uitstraling; lachen, verbaasd kijken, het kan allemaal gewoon. Jij ziet na 7-14 dagen het volledige effect, je vrienden en collega’s zien vooral dat het je goed gaat. En dat resultaat houdt 3 tot 4 maanden aan.

Heb je op 2, 3 en 5 augustus ook nog andere plannen? Geen probleem! Na de behandeling kun je vrijwel meteen verder met wat je maar bedacht had. En… ook je vrienden zijn op deze dagen natuurlijk van harte welkom bij Injectable Klinieken Amsterdam want deze actie geldt voor ALLE MANNEN.

Wil je er mooier en strakker uitzien? Maak dan nu een afspraak voor een intake met een van onze cosmetisch artsen en profiteer direct van onze botox aanbieding!

P.S.: Voor eventuele vragen over deze actie of over onze andere mogelijkheden, kan je ons bellen op
020 42 20 015 of contact opnemen via onze contact pagina.