Dr. Esther Bodde

‘Het is fijn dat ik als plastisch chirurg kan bijdragen aan het verbeteren van uw uiterlijke tevredenheid, dat geeft veel voldoening!’

– Dr. Esther Bodde

Dr. Esther Bodde

Esther Bodde (1975) studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het artsexamen werd in 2000 behaald. Tijdens haar studie deed zij wetenschappelijk onderzoek bij het National Cancer Institute in de VS en werkte enkele maanden in Ghana. Hierna werd veel chirurgische ervaring opgedaan in ziekenhuizen in Ede, Eindhoven en Arnhem. De opleiding tot plastisch chirurg volgde zij in Nijmegen en Eindhoven.

Naast haar opleiding tot plastisch chirurg behaalde Esther Bodde in 2009 de doctorstitel met een promotie aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het onderwerp synthetische botvervangers. Deze wetenschappelijke achtergrond maakt dat zij optimaal op de hoogte weet te blijven van de vernieuwingen in haar vakgebied. Tevens volgt zij regelmatig nascholing en bezoekt congressen in binnen- en buitenland om alle ontwikkelingen in de plastische chirurgie goed te kunnen volgen.

Vanaf juli 2015 is Esther Bodde werkzaam als plastisch chirurg bij Injectable Klinieken. Zij verricht hier de bovenooglidcorrecties.

Persoonlijke benadering en aandacht staan bij haar centraal: “U bent geen nummer bij mij, iedereen verdient de volle aandacht en beste behandeling. Een bovenooglidcorrectie is een mooie ingreep waarbij je met een relatief kleine behandeling een grote verbetering kunt verkrijgen met een natuurlijk resultaat. Een meer stralende versie van jezelf, wie wil dat nu niet?”

BIG-nummer: 59053722801

Lidmaatschap: NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie)