Drs. Jozijna van der Meij

“Ik vind het geweldig om mensen te informeren over wat er allemaal mogelijk is met hun huid waarbij voor mij een mooi en natuurlijk resultaat van essentieel belang is”

– Drs. Jozijna van der Meij

Dokter Jozijna van der Meij (1981) was van jongs af aan al bezig met cosmetiek. Na het behalen van het artsexamen in 2009 heeft zij zich toegelegd op de cosmetische geneeskunde. Zij is kandidaat- lid van de
Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Gespecialiseerd in alle rimpelbehandelingen met o.a. Botox®, fillers en peelings. Voor de behandeling van de lippen of de neuslippenplooi kunt u ook bij haar terecht.

Gedurende haar studie heeft ze speciale aandacht besteed aan plastische chirurgie. Als arts was zij werkzaam op de afdeling intensive care in Venlo en algemene chirurgie in Tilburg. Precisie, mooie resultaten en vaak gelijk behandelingen uitvoeren maken voor haar dit vak speciaal.

Uiteraard bezoekt ze regelmatig congressen, workshops en seminars om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Dokter Jozijna vindt het belangrijk om fijn te leven en met veel plezier. Dit is voor haar onder andere door te werken, haar hobby’s paardrijden, shoppen en skiën bezig te zijn.

Haar motto: mooier en natuurlijk, natuurlijk mooi.

BIG- nummer: 69911819701