Even voorstellen… drs. Aletta de Wit

Drs. Aletta de Wit
Drs. Aletta de Wit

Even voorstellen…

Sommigen van jullie hebben haar wellicht al ontmoet of bij haar in de behandelstoel gezeten, dokter Aletta de Wit werkt al sinds enige tijd bij onze vestiging in Amsterdam en is daarnaast ook nu en dan te vinden bij onze vestiging in Rotterdam. Tijd voor een nadere kennismaking:

Nadat Aletta de opleiding Geneeskunde had afgerond aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam, is zij zich direct gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde. Altijd heeft zij al grote affiniteit met schoonheid en uiterlijke verzorging gehad. Naast haar werk doet zij af en toe modellenwerk voor bekende en minder bekende opdrachtgevers.

Dokter de Wit is er van overtuigd dat uiterlijk en innerlijk welzijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. ‘Wanneer je je van binnen op en top voelt, straal je ook aan de buitenkant. Andersom, wanneer je uiterlijk even niet meewerkt en je hebt bv. een ‘bad hair day’ dan helpt dit niet mee voor een zonnig humeur.’

Aletta beleeft er steeds weer veel plezier aan om samen met haar klanten te kijken naar welke behandelmogelijkheden het beste bij die persoon passen en daardoor voor de mooiste resultaten zullen zorgen!
Hierbij is het volgens haar vooral belangrijk om goed te luisteren naar de wens van de klant om zo een persoonlijk behandeladvies op te stellen.
Daarnaast staat zij garant voor een goede follow-up want, zo is zij van mening; ‘Een goede follow-up is minstens zo belangrijk als de behandeling zelf’.

Dokter Aletta de Wit deelt graag haar passie en ideeën met jullie via de blog op onze website. Nieuwsgierig geworden? Neem hier een kijkje voor haar eerste column!

Zwangerschapsverlof drs. Lida Bos

Met ingang van april 2015 is onze arts drs. Lida Bos met zwangerschapsverlof. We kijken allen uit naar de komst van haar baby! In haar afwezigheid nemen drs. Aletta de Wit en Dr. Thanya Tha-in haar spreekuren waar. Naar verwachting start drs. Lida Bos in juli weer met haar spreekuur.

OVERIGE NIEUWS

Injectable-Klinieken-laat-je-stralen-deze-lente-header

 

[hcshort id=”5″]