Even voorstellen Marianne Kolling, assistente bij IKA

Marianne-Kolling

Even voorstellen; Marianne, assistente bij IKA

Marianne woont in Heerhugowaard met haar man en dochter. Ze houdt van gezelligheid met vrienden, lekker stappen en roze flamingos (red.). Ze heeft een HBO studie afgerond in sociaal pedagogisch werk en werkt sinds 2014 als assistente bij de Injectable Kliniek Amsterdam. Een paar intieme vragen;

Waarom IKA?

Mijn gevoel voor stijl en mensen mooier maken heeft mij eerder richting het modevak geleid, maar ik merk dat ik hier pas echt op mijn plek ben!

Onze kliniek zit in een gezellige winkelstraat, waardoor de drempel heel laag is om binnen te lopen en info te vragen. De artsen waar ik mee werk zijn goed in hun vak; het is heel leuk om uit 1e hand te horen hoe blij mensen zijn als ze zijn behandeld, dat maakt dit werk voor mij elke dag een feestje!

In mijn functie als assistente vind ik het leuk om de artsen in de kliniek te ondersteunen, zowel op de vloer als achter de schermen, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op de behandeling van onze klanten. Daarnaast hou ik van Amsterdam en haar diversiteit, dat zie ik ook heel goed terug in de leuke klanten die bij ons komen.

Ben je zelf ook behandeld?

Natuurlijk! 😉 Ik wil geen 18 meer lijken, maar na een klein beetje opgepoetst te zijn, ben ik heel blij met mezelf als ik in de spiegel kijk. Ik wil wel een tipje van de sluier opdoen; ik ben behandeld met botox rond de ogen en heb de fijne rimpeltjes rond mijn lippen laten behandelen. Mijn oksels heb ik laten injecteren met botox tegen hyperhidrose (waar ik echt zo blij mee ben! Van al dat harde werken ging ik flink zweten :D)

Een boodschap voor de klanten?

Zo, nu weet je een beetje wie je aan de telefoon krijgt als je ons belt! Schroom niet om mij het hemd van mijn lijf te vragen, onze artsen houden me goed op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en ik kan vast veel van je twijfels wegnemen, ik ben zo langzaamaan toch een beetje een ervaringsdeskundige :D.

Ik hoop je snel weer een keer te mogen ontvangen in de kliniek met een lekkere smoothie of een kopje koffie!

Liefs, Marianne

OVERIGE NIEUWS

Injectable-Klinieken-Jij-IK-Friends-actie

 

[hcshort id=”5″]