Happy Lift nu ook bij Injectable Klinieken

Happy Lift Injectable Klinieken model1

IK introduceert deze maand de “Happy Lift”

IK introduceert deze maand: de “Happy Lift”. De Happy Lift is een revolutionaire behandeling met “stevige” lift draden, die de effecten van een chirurgische facelift evenaart! De Happy Lift draden zijn steviger en geven door hun stevigheid en constructie meer lift dan de standaard PDO draden. Ideaal voor wie op zoek is naar een goed alternatief voor een chirurgische facelift. Kortere hersteltijd, minder zwelling en geen narcose, dit terwijl het resultaat bijna vergelijkbaar is.

De behandelingsmogelijkheden van de happy lift draden zijn uitgebreid; een voorhoofds- of wenkbrauw lift, een lift van de midface, kaak, kin of hals, allen geven spectaculaire resultaten. Ook kan het decolleté, buikwand en binnen zijde van je armen en benen gelift worden met de Happy Lift draden.

VOOR- EN NA FOTO’S

Injectable Klinieken behandeling met voor en na foto's Happy Lift van kaaklijn, jukbeenderen en kinBehandeling met Happy Lift van kaaklijn, jukbeenderen en kin

Injectable Klinieken behandeling met voor en na foto's Happy Lift van kaaklijn en jukbeenderen (voor, net na en 1 jaar na behandeling)Behandeling met Happy Lift van kaaklijn en jukbeenderen (voor, net na en 1 jaar na behandeling)

Injectable Klinieken behandeling voor en na foto's met Happy Lift van onderarmen

Behandeling met Happy Lift van onderarmen

Happy Lift vs PDO draden

Daar waar PDO draden een zeer natuurlijke en subtiel effect bewerkstelligen, geven de Happy Lift draden een stevigere, duidelijkere lift. Ze zijn daardoor met name geschikt voor een minder stevige huid en/of klanten die een grotere lift wensen.

Voor meer informatie over de Happy Lift, ga dan direct naar onze Happy Lift pagina.

De kosten

De kosten van de Happy Lift behandeling zijn afhankelijk van het aantal draden die nodig zijn. Onze arts stemt de behandeling af op jouw wensen en geeft je uitgebreid advies. De kosten van een Happy Lift behandeling beginnen bij € 399,-.

SPECIALE INTRODUCTIEKORTING: tijdelijk 30% korting op de Happy Lift

Exclusief voor onze VIP Members bieden we tijdelijk ter introductie van de Happy Lift een korting van 30% aan op onze Happy Lift behandelingen.

Ben je nog geen VIP-Member? Word dan nu een VIP-Member en profiteer direct van alle voordelen.

Boek nu een afspraak

Nieuwsgierig geworden naar de Happy Lift? Maak snel een afspraak en laat je adviseren door onze artsen. Voor boekingen of eventuele vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam) of 020 42 20 015 (Amsterdam). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.

Geef ons een “like” als je dit een verrassend mooie actie vindt:

OVERIGE NIEUWS

Restylane Skinboosters3

[hcshort id=”5″]