Het V-Effect met Radiesse® nu extra voordelig bij IK

V-effect radiesse

Radiesse® : Vertrouwd, Veilig, Veelzijdig en nu ook Voordelig

Sinds 2004 kozen wereldwijd zo’n 3 miljoen mensen ervoor zich te laten behandelen met Radiesse®. Bij IK begrijpen we die keuze. Gewoon, omdat we staan voor kwaliteit en altijd jouw schoonheid en jouw wensen op dit gebied centraal stellen en dus altijd kiezen voor de beste behandeling zonder operatie, maar met het beste product.

Daarom werken in alle drie de vestigingen van IK artsen die veel ervaring hebben met fillerbehandelingen in het algemeen, en met Radiesse® in het bijzonder. En zij zijn duidelijk: ‘Radiesse® biedt gewoon alles wat je zoekt in een fillerbehandeling; een natuurlijke uitstraling en vanzelfsprekend zelfvertrouwen. Wel bijzonder zijn het duurzame effect van de behandelingen en de ongekende stabiliteit van Radiesse®.’

Het V-Effect met Radiesse® nu extra voordelig!

Onze maart actie mag je echt niet missen. Dat zeggen we niet zomaar, maar omdat Radiesse® in alle opzichten een bijzonder product is. Dat we bij IK zo’n bijzonder product tot het hart van een stralende actie kunnen maken is meer dan bijzonder; het is echt uniek.

V-effect radiesse2
Om je alle vrijheid te bieden en je behandeling zo goed mogelijk op je wensen en behoeften af te kunnen stemmen bieden we je de behandeling in twee varianten:

1,5 ml Radiesse®: voor een lang en aanhoudend mooi resultaat
Met 1,5 ml Radiesse® kunnen we je meteen een en lang aanhoudend mooi resultaat bieden.

Normaal €595,- nu tijdelijk €399,-

3,0 ml Radiesse®: voor een volledig en optimaal resultaat
Wil je meer, of adviseert je behandelend arts je een uitgebreidere behandeling, kies dan in goed overleg voor een behandeling met 3,0 ml Radiesse®.

Normaal €795,- nu tijdelijk €599,-

IK VIP-Member voordeel
Als IK VIP-Member bieden je natuurlijk nog meer voordeel:
1,5 ml Radiesse® voor €329,- ipv €399,-
3,0 ml Radiesse® voor €499,- ipv €599,-

Ben je nog geen VIP-Member? Word dan nu een VIP-Member en profiteer direct van alle voordelen.

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

  • • Onze stralende Radiesse® actie loopt van 1 maart t/m 16 maart 2014 voor niet VIP-Members. Voor VIP-Members loopt de actie van 1 maart t/m 23 maart 2014
  • • De actie geldt in alle vestigingen van Injectable Klinieken, dus in Amsterdam, Rotterdam en Venlo
  • • Voorafgaand aan je behandeling krijg je altijd een uitgebreid behandeladvies
  • • Meer informatie over fillerbehandelingen lees je in de rubriek veelgestelde vragen
  • • Hebben vrienden of familieleden ook interesse? Ze zijn natuurlijk van harte welkom

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Met Radiesse® geef je gezicht de volume en contouren die je altijd al had gewild! En met het IK VIP-Membership profiteer je nog eens extra. Alle reden dus om je, als je een afspraak plant, meteen ook te kiezen voor het VIP-Membership. Je profiteert dan meteen van alle voordelen.

Voor eventuele vragen over onze actie of andere vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam), 020 42 20 015 (Amsterdam) of met 077 3542847 (Venlo). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.
[hcshort id=”5″]


De vele mogelijkheden van Radiesse®

In de illustratie hieronder zie je in één oogopslag waar we Radiesse® in kunnen zetten om je te helpen het beste uit je gezicht te halen:
V-effect radiesse scheme
1. Je wenkbrauw kunnen we subtiel liften waardoor je blik opener wordt en je er frisser en jonger uitziet.
2. Als je gezicht ter hoogte van je slapen wat ingezakt lijkt kunnen we dit gebied wat opvullen. Daardoor lijkt je gezicht weer wat voller en dus jonger.
3. Je kaakbeen zorgt er als je jong bent voor dat je gezicht zijn bekende V-vorm heeft. Met Radiesse® zorgen we ervoor dat dat ook na je 30e zo blijft. Zo helpen we je er jeugdig en stralend uit te blijven zien.
4. Volle, zachte oorlellen maken jouw frisse, jeugdige uitstraling helemaal compleet. Met Radiesse® maken we dat mogelijk.
5. Van alle rimpels en plooitjes in je gezicht trekt de neuslippenplooi – die loopt van de zijkant van je neus naar je mondhoeken – vaak ongewild de meeste aandacht. Met Radiesse® kunnen we deze plooien subtiel maar zichtbaar opvullen. Zo zie je er meteen jonger uit.
6. Je wangen worden met de jaren vaak wat minder vol doordat ze minder volume krijgen en doordat het huid minder stevig wordt. Radiesse® biedt een snelle en langdurige maar altijd passende oplossing.
7. De marionetlijnen, die vanuit je mondhoeken langs je kaken lopen, zorgen er vaak voor dat je er ouder uitziet dan je bent. Met Radiesse® straal je weer uit wat je voelt: jeugd, energie en vitaliteit.
8. Een duidelijke kaaklijn is echt een must voor een V-vormig gezicht met een jeugdige uitstraling.
9. Met een rechte neusbrug lijkt je neus kleiner en je hele gezicht harmonischer. Met Radiesse® bereik je dit effect zonder operatie en zonder gedoe.
10. Een rimpelloze kin is letterlijk en figuurlijk de basis van een V-vorming, fris en jeugdig ogend gezicht. Met Radiesse® maken we de basis snel steviger.
11. Met Radiesse® maken we je kin en je kaaklijn beter zichtbaar. daardoor krijg je als vanzelf weer een natuurlijke, jeugdige uitstraling.
12. Op de rug van je hand worden aderen en beenderen in de loop van de tijd steeds zichtbaarder. Door de rug van je hand met Radiesse® op te vullen roepen we dit proces tijdelijk een halt toe, we keren het zelfs om.

De vier V’s van Radiesse®

Met zoveel mogelijkheden hebben we je altijd iets te bieden. Bij IK hebben we het met onze klanten dan ook steeds vaker over de vier V’s van Radiesse®:

V-effect radiesse3

De eerste V van Radiesse®: een vitale en jeugdige uitstraling door meer Volume

Als je nog geen 30 bent gaat het vanzelf: je gezicht straalt uit wat je voelt; je bent jong, je bruist van de energie en kunt de hele wereld aan. Maar rond je 30e verandert er iets: de huid in je gezicht verliest langzaam aan veerkracht, flexibiliteit en volume. Daardoor krijgt de zwaartekracht steeds meer grip op je huid en het onderhuids vetweefsel, dat langzaam naar beneden zakt. Hierdoor verandert ook de vorm van je gezicht: in plaats van een jeugdige, vitale V-vorm krijgt het in de loop van de tijd een afgematte A-vorm.

V-effect scheme 2
Daarnaast verliest je gezicht in de loop van de tijd aan volume, waardoor gemakkelijk rimpels en lijntjes in je gezicht ontstaan. Daarnaast kan de huid in de loop der jaren slap worden. De oorzaak van dit alles is een natuurlijk verlies van lichaamseigen collageen. De oplossing: behandeling met een filler die niet alleen de rimpels opvult maar die ook en vooral de productie van lichaamseigen collageen stimuleert. Dat is precies wat Radiesse® doet.

De tweede V van Radiesse®: de Veiligheid van een betrouwbaar product

Als je nu kiest voor een behandeling met Radiesse® kies je voor een veilig product. Sterker nog: het is zo goed te verdragen dat we voorafgaand aan je behandeling geen allergietest hoeven te doen. Die veiligheid heeft alles te maken mat de samenstelling van Radiesse®; van elk afzonderlijk ingrediënt is na uitgebreid onderzoek in binnen- en buitenland komen vast te staan dat het – ook op de lange termijn – absoluut veilig is voor je huid en de weefsels die daaronder liggen.

De derde V van Radiesse®: de Veelzijdigheid van een breed inzetbare oplossing

Door zijn unieke samenstelling is Radiesse® voor veel behandelingen in te zetten. Want of je nu kiest voor een behandeling van je hamsterwangen, beter gedefinieerde jukbeenderen, een duidelijker zichtbare kaaklijn, rechtere mondhoeken, een kleine lift van je wenkbrauwen of een rechtere neusbrug zodat je neus kleiner lijkt, Radiesse® is, vooral als je huid wat meer hulp nodig heeft, altijd de best passende oplossing. Bovendien is Radiesse® uitstekend te combineren met andere middelen waarmee we jou bij IK de uitstraling de kunnen geven die recht doet aan jouw innerlijke vitaliteit en kracht.

De vierde V van Radiesse®: de Vrijheid van een ‘long lasting’ tijdelijke fillerbehandeling

De resultaten van je behandeling met Radiesse® zijn altijd tijdelijk. Wel zijn ze meteen zichtbaar en houden ze lang aan doordat Radiesse® de productie van lichaamseigen collageen stimuleert. Afhankelijk van het behandelede gebied kun je een jaar of langer genieten van het resultaat. En wanneer de werking van de Radiesse® na die periode langzaam afneemt kun je de behandeling probleemloos herhalen en eventueel combineren met de behandeling van andere gebieden. Zo kun je jouw behandeling altijd afstemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeften, ook als die in de loop van de tijd veranderen.

Je behandeling zelf verloopt overigens heel snel en comfortabel. Je behandelend arts zal zelden meer dan een half uur nodig hebben om de Radiesse® in precies de juiste dosering op de juiste plaatsen te injecteren. En voor pijn tijdens te behandeling hoef je ook niet bang te zijn. Het is namelijk heel goed mogelijk het gebied dat jij wil laten behandelen plaatselijk te verdoven. Zo ben je ook tijdens deze IK Radiesse® actie altijd zeker van een prettige behandeling en een stralend resultaat.