filler&botox combi:stralend uitzien tijdens de lente!

FILLER-&-BOTOX-COMBI-model3

Ben jij al klaar voor de lente?

Nu de lente in de lucht hangt ben je vast niet de enige die echt toe is aan iets nieuws. Net als veel van je vrienden en vriendinnen werp je eens een kritische blik op je garderobe en de inhoud van je klerenkast en… in de spiegel.

En net als veel mensen valt het eerste felle voorjaarslicht dan misschien op fijne rimpeltjes en lijntjes rond je ogen en op de wat grovere, diepere rimpels in je voorhoofd of wellicht de donkere kringen rond je ogen. Maar ook als je liever (nog) een ander deel van je gezicht laat behandelen kun je uiteraard contact met ons opnemen. Een van onze artsen is altijd bereid samen met jou na te gaan welke behandeling het best past bij je persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Zie er weer stralend uit tijdens de lente met onze filler & botox combi

Ook jouw gezicht is een uniek samenspel van elementen die er allemaal samen voor zorgen dat anderen je zien zoals ze je zien; niet alleen de flexibele huid van je voorhoofd, maar ook de fijne huid rond je lippen en je ogen zijn bepalend voor je uitstraling, en daarmee voor je zelfvertrouwen. Als dat voor jou geldt is het volgens Injectable Klinieken tijd voor actie. Voor onze voorjaarsactie om precies te zijn:
IK-FILLER-&-BOTOX-COMBI-banner2FILLER & BOTOX COMBI
0,5 ml hyaluronzuur (Restylane) + 1 zone botox:
Normaal €474,- nu tijdelijk €269,-

FILLER & BOTOX COMBI voor VIPS
Als IK VIP-Member bieden we je natuurlijk nog meer voordeel:
0,5 ml hyaluronzuur (Restylane) + 1 zone botox ipv €269,- voor €219,-

Ben je nog geen VIP-Member? Word dan nu een VIP-Member en profiteer direct van alle voordelen.

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

  • • Onze Stralende Voorjaarsactie loopt van 29 maart t/m 12 april 2014 voor niet VIP-Members. Voor VIP-Members loopt de actie van 29 maart t/m 19 april 2014
  • • De actie geldt in alle vestigingen van Injectable Klinieken, dus in Amsterdam, Rotterdam en Venlo
  • • Voorafgaand aan je behandeling krijg je altijd een uitgebreid behandeladvies
  • • Meer informatie over filler en rimpelbehandelingen lees je in de rubriek veelgestelde vragen
  • • Hebben vrienden of familieleden ook interesse? Ze zijn natuurlijk van harte welkom

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Haal nog meer uit deze Stralende Voorjaarsactie: word VIP-Member

Deze actie mag beslist gezien worden, maar het kan natuurlijk altijd mooier. Als je nu je persoonlijke VIP-Membership aanvraagt geniet je meteen van nog meer voordeel en extra’s. Speciaal voor jou als VIP-Member loopt deze actie een hele week langer en geldt meteen de speciale VIP-Member prijs.

Van zoveel voordeel in één actie krijg je vanzelf zin in de lente. Wij wensen jou daarom een stralende lente!

Voor eventuele vragen over onze actie of andere vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam), 020 42 20 015 (Amsterdam) of met 077 3542847 (Venlo). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.
[hcshort id=”5″]


Hyaluronzuur filler: de veilige weg naar een nieuw, natuurlijk volume voor je gezicht

Hyaluronzuur is tegenwoordig een bekend en veelgebruikt bestanddeel van veel crèmes en andere schoonheidsproducten. Het komt ook van nature in je lichaam voor en zorgt, bijvoorbeeld in je gezicht, voor mooie, sprekende ogen en een jeugdige, energieke maar wel persoonlijke, individuele uitstraling.

Before & After Restylane2

Door de huid in het gebied rond je ogen subtiel wat meer volume te geven zorgen onze gespecialiseerde en ervaren cosmetisch artsen dat jouw ogen weer echte eyecatchers worden en dat tot wel een jaar lang blijven zonder dat je daarvoor verder iets hoeft te doen of te kopen.

Botox: al dertig jaar zekerheid en effectiviteit in de behandeling van je rimpels

Rimpels in je gezicht zijn een natuurlijk onderdeel van de veroudering van je huid zoals die rond je 30e levensjaar langzaam maar zeker zichtbaar wordt. Maar dat betekent zeker niet dat je daaraan niets kunt doen.

Met behulp van Botulinum Toxine(Botox in de volksmond) kunnen onze artsen ervoor zorgen dat de activiteit van bepaalde (groepen) spieren tijdelijk vermindert. Want het zijn juist die spieren die ervoor zorgen dat bijvoorbeeld de huid op je voorhoofd zich ook samentrekt en uiteindelijk rimpels gaat vertonen. Die kunnen horizontaal of verticaal lopen, maar als je er niets tegen doet zijn ze uiteindelijk altijd blijvend, en worden ze langzaam maar zeker dieper. Gelukkig zijn we zeer ervaren in het behandelen van juist de kwetsbare huid rond de ogen én van de veeleisende huid van je voorhoofd. Sterker nog: deze Stralende Voorjaarsactie is daarop speciaal afgestemd.

Onze artsen, producten en actie: jouw garantie voor het meest stralende resultaat

Ook tijdens acties als deze vinden wij bij Injectable Klinieken dat de veiligheid en het welslagen van jouw behandeling altijd voorop moet staan. Daarom werken in al onze klinieken cosmetisch artsen die in het BIG-register geregistreerd staan, die goed zijn opgeleid en die zich voortdurend bijscholen in Nederland en in het buitenland.

Daardoor zijn ze als geen ander in staat om zowel de botox als de voor deze actie gebruikte fillers precies de juiste dosering op de juiste manier en op de juiste plaats te injecteren met de meest geschikte instrumenten. Maar je behandelend arts weet ook welke vragen hij moet stellen om na te gaan of een behandeling voor jou veilig en verantwoord is en hoe hij ervoor kan zorgen dat je behandeling zo aangenaam mogelijk verloopt en jij zolang mogelijk van het resultaat kunt genieten. Daaraan doen we ook tijdens deze actie geen concessies.

Snel, veilig, langaanhoudend maar altijd tijdelijk

Als je kiest voor een behandeling met botox en hyaluronzuur kies je voor een veilige behandeling. Het effect van botox is na 7 dagen zichtbaar en houdt bij de meeste mensen 3 tot 4 maanden aan.

Botox behandeling aanbieding Injectable Klinieken jubileum actie

Hyaluronzuur begint zijn werking meteen en zorgt tot een jaar lang voor natuurlijk volume op precies de juiste plaatsen. Toch is het effect altijd tijdelijk: na verloop van tijd neemt de werking af en kun je de behandeling herhalen. Zo’n herhaling zorgt er in de meeste gevallen bovendien voor dat de resultaten nog langer aanhouden. Zo ben je altijd zeker van een fraai, persoonlijk maar vooral veilig resultaat van je behandeling.