IK LADIES NIGHT VOOR VASTE KLANTEN EN INTRODUCÉS

Op 23 en 28 februari organiseert IK een Ladies Night om u als vaste klant in het zonnetje te zetten!

Vanaf 19:00 is er deze avond, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid om nader kennis te maken met onze behandelingen, dmv een persoonlijk consult en verschillende demonstraties. Ook zijn o.a. onze visagisten aanwezig om u te voorzien van een professioneel opmaak advies en kunt u uw wenkbrauwen laten verfraaien door de wenkbrauwspecialist. Bent u enthousiast geworden over een bepaalde behandeling en wilt u behandeld worden, dan is dit de gelegenheid om gebruik te maken van uw vaste klanten aanbieding:

Tot 1 april kost een
(herhalings)behandeling met Botox
slechts €99
+
€50 korting op alle
behandelingen met fillers

Natuurlijk zijn uw vriendinnen ook van harte welkom; per persoon kunnen er 2 introducés meekomen naar deze gezellige avond in onze klinieken in Amsterdam en Rotterdam. Uw introducés kunnen speciaal op deze avond ook gebruik maken van de vaste klanten aanbieding!

Let op! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de Ladies Night. Wilt u meer informatie over Botox, fillers of peelings, bent u benieuwd naar onze aanbieding of vindt u het gewoon leuk om langs te komen, schrijf u dan in door een email te sturen naar:

23 februari Ladies Night Rotterdam: info@injectablekliniekrotterdam.nl
28 februari Ladies Night Amsterdam: info@injectablekliniekamsterdam.nl

Wij wensen u alvast veel plezier op één van onze Ladies Nights!