IK Plastische chirurgie en informatieavonden VIP-members

Injectable-Klinieken-Plastische-Chirurgie-banner1

Plastische chirurgie bij IK

Een paar maanden geleden zijn we geleidelijk aan begonnen met het invoeren van een spreekuur door onze ervaren plastisch chirurg, dr. Esther Bodde. Ook de zeer ervaren en gerenommeerde plastisch chirurg dr. Stijn Bauland zal spreekuur gaan doen in IK Rotterdam.

Dokter Bodde en dokter Bauland zullen spreekuur doen en kleine ingrepen zoals een bovenooglidcorrectie en littekencorrecties op de hoofdvestiging van IK in Rotterdam. Grotere ingrepen zoals een mini-facelift en borstcorrecties (Lipofilling borst, Borstvergroting, Borstverkleining, Borstlift en Borstreconstructie) zullen worden verricht in het hypermoderne OK- en behandelcomplex van Sanavisie in Mill (NB).

Gratis informatieavonden voor VIP-members bij IK Rotterdam

Heb je interesse in of ben je gewoon nieuwsgierig naar plastische chirurgie? Dan is dit voor jou het ideale moment om op laagdrempelige wijze meer informatie te ontvangen over plastische chirurgie! Speciaal voor onze VIP-members vinden er op woensdag 9 en vrijdag 18 september 2015 van 19.00 uur tot 21.00 uur gratis informatieavonden plaats bij IK Rotterdam.

Injectable-Klinieken-MELD-MIJ-AAN-BUTTON

 

Wat kan je van deze avond verwachten?

Je maakt deze avond kennis met onze plastisch chirurgen dr. Esther Bodde en dr. Stijn Bauland. Namens Sanavisie presenteren zij je de mogelijkheden van onder andere de bovenooglidcorrectie en de mini-facelift. Samen beantwoorden zij na afloop van de presentatie al je vragen en jij als VIP-member krijgt na afloop de mogelijkheid tot een “speed consult” met één van de plastisch chirurgen.

Met welke vragen kan je terecht bij onze plastisch chirurgen?

In principe kan je met al je vragen omtrent plastische chirurgie bij onze plastisch chirurgen terecht. Voor consult gesprekken kan je ook terecht op de hoofdvestiging van IK in Rotterdam.

Maar dat is nog niet alles!

We bieden altijd graag iets extra’s voor onze VIP-members. Speciaal voor jou hebben wij een bijzonder aanbod en introductieprijs voor de mini-facelift:

Injectable Klinieken mini facelift voor slechts €1950

IK MINI-FACELIFT
De Lift die je helpt de tekenen van het ouder worden te bestrijden. Nu extra voordelig met introductieprijs voor VIP-members:

Mini-facelift waarbij alleen de huid wordt gecorrigeerd
Nu bij IK slechts €1950,-

Mini-facelift waarbij ook het onderliggende bindweefsel strakker wordt gemaakt (reven van de SMAS)
Nu bij IK slechts €2550,-

Wil je meer weten over de mini-facelift, kijk dan hier.

1+1=3!
Een mini-facelift kan heel goed gecombineerd worden met een ooglidcorrectie of lipofilling. Dit zijn minimaal ingrijpende ingrepen, die een subtiel en vooral natuurlijk aanvullend resultaat geven bij een mini-facelift!

Ben je nog geen VIP-member? Word dan nu een VIP-member en profiteer direct van alle voordelen.

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Geef je op voor de gratis informatieavonden over plastische chirurgie

Geef je nu op voor de gratis informatieavonden over plastische chirurgie op woensdag 9 en vrijdag 18 september 2015 van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Injectable-Klinieken-MELD-MIJ-AAN-BUTTON

 

Telefonisch aanmelden kan ook

Telefonisch aanmelden kan ook door te bellen naar 010 21 76 200. Of stuur een email naar info@injectableklinieken.nl.
[hcshort id=”5″]