Injectable Klinieken Christmas Lift Weken

IK Christmas Lift model1

Haal het beste uit de feestdagen en jezelf met onze Christmas Lift!

De feestdagen staan al bijna voor de deur en terugkijkend was het afgelopen jaar voor ons een prachtig jaar vol nieuwe uitdagingen en positiviteit! Meer dan vijfduizend klanten hebben we blij gemaakt met onze behandelingen. Reden genoeg om groot feest te vieren, en om onze vaste klanten stralend in het middelpunt te zetten, deze keer met de IK Christmas lift!

Deze decemberactie mag je echt niet missen. Tijdens de IK Christmas lift weken introduceren wij voor een opmerkelijke kennismakingsprijs de draadlift en bieden wij je ook nog eens een geweldige korting op de liquid lift met Radiesse®:

IK-Christmas-Lift-Weken-banner

IK Christmas Lift Weken: 35% korting op alle draadlift en liquid lift behandelingen
Als VIP Member krijg je tijdens de Christmas Lift Weken maar liefst 35% korting op alle draadlift en liquid lift behandelingen!

IK draadlift voor VIPS
Hier enkele voorbeelden van mogelijke behandelingen met draadlift:

halslift (10 draden): normaal v.a. €280,- nu tijdelijk v.a. €180,-

lift wangen en kaaklijn (6 barbed draden): normaal €850,- nu tijdelijk slechts €555,-

wenkbrauwlift (2 barbed draden): normaal €300,- nu tijdelijk slechts €199,-

versteviging lipcontour (10 draden): normaal €280,- nu tijdelijk slechts €180,-

Ga voor meer behandelmogelijkheden met de draadlift en de prijzen naar onze prijslijst. En voor meer informatie over de PDO draadlift naar onze veelgestelde vragen pagina.

IK Liquid Lift met Radiesse® voor VIPS
1,5 ml Radiesse®: Normaal €595,- nu tijdelijk slechts €385,-
3,0 ml Radiesse®: Normaal €795,- nu tijdelijk slechts €515,-

Voor meer informatie over de liquid (face)lift, ga naar onze blogpost liquid facelift.

Ben je nog geen VIP-Member? Word dan nu een VIP-Member en profiteer direct van alle voordelen.

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

 • • Onze “Christmas Lift Weken” lopen van 4 t/m 31 december 2014
 • • De actie geldt enkel voor de vestigingen Amsterdam en Rotterdam
 • • VIP Members genieten van deze extra aantrekkelijke korting en nog vele andere voordelen! Ga direct naar VIP Membership om VIP Member te worden
 • • Voorafgaand aan je behandeling krijg je altijd een uitgebreid behandeladvies
 • • Hebben vrienden of familieleden ook interesse? Ze zijn natuurlijk van harte welkom

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

De IK draadlift en Liquid Lift: de oplossing voor een ongeëvenaard frissere uitstraling!

De draadlift en de liquid lift met Radiesse® kunnen apart of gecombineerd worden uitgevoerd. Ze geven beide een prachtige lift van het behandelde gebied en kunnen zelfs het effect van een facelift evenaren!

Dus stoor je aan je verslapte hals of kaaklijn, rimpels onder je ogen of wil je er in zijn geheel frisser uitzien, kom dan langs tijdens onze Christmas Lift Weken actie en straal deze feestdagen als nooit tevoren!

Voor eventuele vragen over onze actie of andere vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam), 020 42 20 015 (Amsterdam) of met 077 3542847 (Venlo). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.
[hcshort id=”5″]


      • Injectable-Klinieken-PDO-draadlift

      • Draadlift; het effect van een operatie zonder te snijden!

       Hoewel deze techniek in de VS al langer bekend is, is de draadlift een nieuwe behandeling in Nederland. Wij zijn trots dat wij, als een van de eerste klinieken in Nederland, deze geweldige nieuwe techniek aan jou mogen aanbieden. Bij de draadlift wordt het gezicht op een heel natuurlijke manier gelift, waarbij gebruik wordt gemaakt van oplosbare PDO draden.

       Deze draden worden met een klein naaldje op strategische plekken net onder de huid ingebracht, waardoor de collageenproductie wordt gestimuleerd en de huid plaatselijk sterk wordt verstevigd en gelift. Op deze manier kan, zonder een ingrijpende operatie, een spectaculaire lift van bijvoorbeeld je wangen, kaaklijn of voorhoofd gecreëerd worden.

       Een ander leuk voordeel van de draadlift is dat deze ook prachtige resultaten geeft bij gebieden die met botox of fillers moeilijk te behandelen zijn, zoals de onderkin, hals, het decollete of de rimpels onder de ogen.Injectable-Klinieken-PDO-draadlift-wangen

       Injectable-Klinieken-PDO-draadlift-voorhoofd

 

      • Liquid facelift; facelift zonder operatie!

       Daarnaast kunnen we met Radiesse®, een niet-permanente filler, je gelaat liften. Deze behandeling wordt ook wel de liquid facelift genoemd. Radiesse® is een veelzijdige, veilige gel waarmee een natuurlijk frissere uitstraling gecreeerd kan worden. Ook Radiesse® geeft collageenstimulatie op de plaats van de geplaatste gel, waardoor het volume-effect extra lang aanhoudt.

       Botox behandeling aanbieding Injectable Klinieken jubileum actieRadiesse® is de perfecte gel voor behandeling van volumeverlies van de wangen of de slapen, het verstrakken van de kaaklijn, maar ook voor verfrissing van de handen. Omdat het zo een veelzijdige gel is, is de behandeling met Radiesse® heel mooi te combineren met een draadlift; Radiesse® vult het verloren volume aan, terwijl de draadlift de huid weer lift en verstrakt.

       Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak!
       Met deze twee bijzondere technieken, de draadlift en de liquid lift, kan je werkelijk de leeftijd van je gezicht afhalen. Om je behandeling zo goed mogelijk op je wensen af te stemmen, geven wij je bij deze actie de vrijheid om zelf te kiezen voor welk gebied je de behandeling wilt gebruiken. Je persoonlijke arts kan je hierin perfect adviseren.

BOEK NU JE CONSULT