Injectable Klinieken Kandidaat Lid ZKN Keurmerk

ZKNkeurmerk

IK is kandidaat lid ZKN keurmerk!

Injectable Klinieken is kandidaat-lid geworden van de brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). ZKN is de organisatie die de certificering verzorgt voor klinieken die medisch-specialistische zorg aanbieden. We zijn er supertrots dat we hiermee kunnen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit van Nederland.

Bij IK gaan we altijd voor betrouwbaarheid en optimale kwaliteit van medische zorg. Daarom zijn we kandidaat lid geworden van ZKN. Dit houdt in dat we bezig zijn met het behalen van de keurmerk. Het ZKN-keurmerk bewaakt het gehele zorgproces van diagnose tot behandelresultaat. Het keurmerk garandeert dat het medisch personeel bevoegd is om het beroep uit te oefenen.

Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst. Het ZKN-keurmerk beoordeelt dus het gehele functioneren van onze klinieken én de kwaliteit van het gehele zorgproces. Ga voor meer informatie over het ZKN-keurmerk naar ZKN Keurmerk voor consumenten.

IK heeft zich hiervoor kandidaat gesteld en zodra we het ZKN keurmerk hebben behaald, vieren we natuurlijk met jou feest!

Sanavisie lid ZKN keurmerk

Ook onze samenwerkingspartner Sanavisie voldoet aan alle kwaliteitseisen en is zelfs al jaren in het bezit van het ZKN-keurmerk. Het keurmerk wordt vanuit ZKN uitgereikt aan klinieken die met succes aan een groot aantal strenge eisen zijn getoetst. Klinieken met het ZKN-keurmerk staan garant voor zorg van topkwaliteit. Het zijn klinieken waar persoonlijke aandacht voor patiënten is, waar geen wachtlijsten bestaan en waar patiënten tevreden zijn. Ook zorgverzekeraars stellen deze certificering als eis om onder andere verzekerde zorg aan te mogen bieden.

OVERIG NIEUWS
Injectable-Klinieken-Plastische-Chirurgie
[hcshort id=”5″]