Injectable Klinieken laat je stralen deze lente!

Injectable Klinieken laat je stralen deze lente

Ben jij al klaar voor de Lente?

Het is lente! Voor ons allemaal een mooie tijd voor groei, passie en schoonheid. Een periode van zon, een nieuw begin, maar vooral genieten! Maar ben jij er wel klaar voor? Of heb je nog steeds last van een vermoeide blik of wil je er gewoon weer jong en fris uitzien? Daarom wil IK je deze maand in het zonnetje zetten en je weer laten stralen.

IK laat je weer stralen met onze lente actie!

Zie er weer stralend uit tijdens de lente met onze combinatie behandelingen. Onze combinatie behandelingen zijn erop gericht om subtiele veranderingen aan te brengen in je gezicht en gelaat. Als je dit ook wilt dan is het volgens IK tijd voor actie, voor onze lente actie wel te verstaan:

Injectable Klinieken laat je stralen deze lente banner

 

IK laat je stralen: fikse korting op je combinatie behandelingen
Profiteer als VIP Member van onze lente actie waarbij je korting krijgt op onze combinatie behandelingen die allemaal gericht zijn op subtiele veranderingen in je gezicht en straal als nooit tevoren:

Combinatie behandeling 1
1 zone botox + 0.5 ml hyaluronzuur filler met peeling*:

normaal €689,- nu tijdelijk €399,-

Combinatie behandeling 2
2 zones botox + 1.0 ml hyaluronzuur filler met peeling*:

normaal €918,- nu tijdelijk €599,-

* Het is mogelijk om de combinatie behandeling te boeken zonder een peeling. Zonder de peelbehandeling krijg je 10% korting op de bovenstaande actieprijzen.

Met kleine behandelingen met botox en fillers verzacht je de harde lijnen in je gelaat waardoor je er jonger en frisser uitziet. Met onze peelbehandeling geef je je huid een oppepper en haal je de winterse dofheid van je gezicht.

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

  • • Onze “IK laat je stralen” actie loopt van woensdag 8 april t/m zaterdag 16 mei 2015
  • • Deze actie geldt uitsluitend voor VIP Members. VIP-Members genieten van deze extra aantrekkelijke korting en nog vele andere voordelen! Ben je nog geen VIP-Member? Word dan nu een VIP-Member en profiteer direct van alle voordelen
  • • De actie geldt alleen in de vestigingen Amsterdam en Rotterdam
  • • Voor meer informatie over onze behandelingen lees je hier
  • • Hebben vrienden of familieleden ook interesse? Ze zijn natuurlijk van harte welkom

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Onze IK artsen laat je weer stralen!

Onze IK artsen streven naar een natuurlijk en mooi resultaat. Met zorg zullen ze je adviseren over welke behandelingen het beste bij je passen. Zo ga jij je de lente stralend tegemoet.

Wij wensen jou een stralende lente toe!

Voor eventuele vragen over onze “IK laat je stralen” actie of andere vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam) of met 020 42 20 015 (Amsterdam). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.
[hcshort id=”5″]