Injectable Klinieken Late Summer Skinbooster

LATE SUMMER SKINBOOSTERS MODEL2

Zie er net zo jong uit zoals je je voelt!

Het is onvermijdelijk dat de kwaliteit van je huid in de loop van de jaren slechter wordt. Alles heeft direct invloed op de conditie van je huid: je manieren, je gewoonten, je genen en het weer. Biologische veroudering is onherstelbaar, maar je kunt het proces wél uitstellen.

Er is een manier om de huid op een natuurlijke manier zichtbaar te verjongen. De Restylane® skinboosters-lijn bestaat uit Restylane Vital- producten die je er zo jong laten uitzien zoals je je voelt. De behandeling is niet alleen pijnloos, maar ook nog eens goed voor je huid. Je kunt je natuurlijke en verzorgde uiterlijk behouden met Skinboosters en je oude en bekende élan weer terug krijgen.

IK heeft een actieprogramma samengesteld voor degenen die als herboren de nazomer in willen gaan. Je kunt zelf niet terug gaan in de tijd, maar je huid wel. Door Skinboosters word je huid veel frisser en vitaler. Je bent wie je bent, maar wij helpen je de betere versie van jezelf te vinden:

IK-LATE-SUMMER-SKINBOOSTER-banner

IK Late Summer Skinbooster
Wij maken gebruik van 1,0ml Restylane Skinbooster (hydrate, vital). IK biedt je de volgende Skinbooster actieprogramma aan:

Prijs bij 1 behandeling:
Normaal: € 225,-
Prijs niet VIP-Members: € 199,-
Prijs VIP-Members: € 179,-

Prijs bij 2 behandelingen:
Normaal: € 450,-
Prijs niet VIP-Members: € 358,-
Prijs VIP-Members: € 298,-

Prijs bij 3 behandelingen:
Normaal: € 675,-
Prijs niet VIP-Members: € 477,-
Prijs VIP-Members: € 357,-

Let op: Het optimale resultaat bereik je met drie behandelingen!

SPECIAL BONUS: 50% korting op de Restylane Skin Care producten
Als extra special bonus geven we ook nog eens een fikse korting van maar liefst 50% op de Restylane® Skin Care producten:

Skincare-set-Restylane

Samen met Restylane® zorgen we ervoor dat je nog langer kunt stralen want met de Skincare producten van Restylane ondersteun je de werking van je injectable behandeling.

Voor meer informatie over deze Skincare producten van Restylane®, ga je naar jouw Skin Care set van Restylane®.

Ben je nog geen VIP-Member? Word dan nu een VIP-Member en profiteer direct van alle voordelen.

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

  • • Ons IK Late Skinbooster actieprogramma loopt voor niet VIP-Members van 9 september t/m 23 september 2014 en voor VIPS van 9 september t/m 30 september 2014
  • • Deze actie geldt uitsluitend voor onze kliniek in Rotterdam
  • • Voor een mooi en optimaal resultaat raden wij aan om het programma van drie behandelingen te doen
  • • Skinboosters zijn de perfecte aanvulling op een behandeling met botox
  • • Voorafgaande aan de behandeling krijg je een uitgebreid behandeladvies

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Een behandeling met skinboosters. Precies wat jij nodig hebt!

Restylane Skinboosters herstellen de hydrobalans en verbeteren de elasticiteit en structuur van de huid voor een frisse en natuurlijke uitstraling. Dus profiteer van ons IK Late Summer Skinbooster actieprogramma en geef je huid een flinke boost met onze skinboosters!

Voor eventuele vragen over onze actie of andere vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.
[hcshort id=”5″]


Restylane Skinboosters3

Door hyaluronzuur vlak onder de huid te injecteren, herstelt Restylane skinboosters de hydrobalans en verbetert het de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid voor nieuwe energie. Veel van de positieve effecten zijn wel al na één behandeling zichtbaar, maar voor het beste resultaat zijn er drie behandelingen met tussenpozen van twee tot vier weken nodig.

In de loop van de jaren verandert de kwaliteit van je huid. Collageen en elastische vezels worden gedegenereerd en de verspreiding en functie van het lichaamseigen hyaluronzuur verandert. Dit heeft een verminderde elasticiteit en een ongelijkmatigere en droge huid tot gevolg.

Skinboosters herstellen de huid van binnenuit en zorgen voor een natuurlijke, stralende huid door de huid van binnenuit op een voorzichtige manier gladder te maken. Tevens herstellen skinboosters de hydrobalans en verbeteren ze de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid voor nieuwe energie.

restylane-skinbooster-injectable-klinieken

Skinboosters kunnen ook gebruikt worden om blootliggende en gevoelige gebieden, zoals de hals, het décolleté en de handen en gebieden met littekens als gevolg van acné te verbeteren.

Voor meer informatie over de Skinboosters van Restylane®, ga naar Restylane Skinboosters