Injectable Klinieken Mini Filler

IK MINI FILLER model1

Een fillerbehandeling laat je gezicht van zijn beste kant zien

Kijk jij – net als de meeste mensen – dagelijks in de spiegel? Dan weet je hoezeer je gezicht bepaalt wat je uitstraalt. Maar je ziet ook elke dag wat er gebeurt in je gezicht: wind, water, warmte en kou laten hun sporen na en doordat je lacht, praat, tegen scherp licht inkijkt ontstaan er rond je mond, rond je ogen en wangen eerst fijne en later ook diepere rimpels. Je gaat er daardoor langzaam maar zeker vermoeider uitzien dan je je voelt.

Een frisse, gladde maar wel natuurlijke uitstraling geeft je niet alleen een goed gevoel, maar ook meer energie. Een behandeling met hyaluronzuur is de perfecte manier om snel en langdurig de vermoeidheid uit je gezicht te halen en te houden.

Behandeling met hyaluronzuur: natuurlijk de veilige weg naar een gezonde uitstraling

Hyaluronzuur komt van nature voor in je lichaam, en werkt als een natuurlijke vochtregelaar, die de hydratatie van je huid op peil houdt.

Naarmate je ouder wordt neemt zowel de hoeveelheid hyaluronzuur als het onderhuidse vet in je gezicht langzaam af, met als gevolg dat het volume in je wangen, je kaaklijn, je lippen en je kin afneemt. Daardoor veranderen ook de verhoudingen in je gezicht waardoor je er soms ouder uit kan zien dan dat je je voelt. En het effect van een behandeling met hyaluronzuur houdt tussen de 6 en 12 maanden aan. Naarmate je een filler behandeling vaker herhaalt zal het effect langer zichtbaar blijven.

Een fillerbehandeling: het moment om nu de stap te zetten!

Bij Injectable Klinieken ontdekken steeds meer mensen de voordelen van een filler behandeling en dat begrijpen wij als geen ander. Een filler behandeling is de manier om je gezicht meteen zijn natuurlijke uitstraling terug te geven. Of om nu die volle lippen te hebben waar je altijd al van droomde.

Als je een filler behandeling overweegt, verleiden we je graag om het nu te doen; want met deze actie profiteer je optimaal van je hernieuwde uitgeruste uitstraling:
IK-MINI-FILLER-banner1IK MINI FILLER
0,5 ml hyaluronzuur (Restylane / Emervel):
Normaal €345,- nu tijdelijk €225,-

IK MINI FILLER voor VIPS
Als IK VIP-Member bieden we je natuurlijk nog meer voordeel:
0,5 ml hyaluronzuur niet €225,- maar slechts €175,-

Ben je nog geen VIP-Member? Word dan nu een VIP-Member en profiteer direct van alle voordelen.

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

  • • Onze stralende “MINI FILLER” actie loopt van 13 t/m 27 oktober 2014 voor niet VIP-Members. Voor VIP-Members loopt de actie van 13 oktober t/m 3 november 2014
  • • De actie geldt in alle vestigingen van Injectable Klinieken dus in Amsterdam, Rotterdam en Venlo
  • • Voorafgaand aan je behandeling krijg je altijd een uitgebreid behandeladvies
  • • Meer informatie over filler en rimpelbehandelingen lees je in de rubriek veelgestelde vragen
  • • Hebben vrienden of familieleden ook interesse? Ze zijn natuurlijk van harte welkom

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Geef jezelf die lift!

Als jij een jeugdige, frisse en gezonde uitstraling wilt is een fillerbehandeling met hyaluronzuur een geweldige keuze. Reageer dus vandaag nog en maak direct een afspraak voor een fillerbehandeling met één van onze cosmetische artsen want ook jij verdient de lift die je altijd al hebt gewild!

Voor eventuele vragen over onze actie of andere vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam), 020 42 20 015 (Amsterdam) of met 077 3542847 (Venlo). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.
[hcshort id=”5″]


Restylane_Emervel

Een fillerbehandeling: de perfecte manier om er snel en veilig echt stralend uit te zien!

Een fillerbehandeling is – na de lange zomerse dagen – de perfecte manier om er snel en veilig echt stralend uit te zien en toch de bijzondere, unieke eigenheid van jouw gezicht te behouden. En dan niet voor even; want in tegenstelling tot de meeste crèmes en andere cosmetica is één fillerbehandeling genoeg om er een heel jaar uit te zien zoals je je voelt: vitaal, vol zelfvertrouwen maar altijd met het accent op je eigen, natuurlijke schoonheid die je maakt tot wat je bent: een bijzonder mens dat gezien mag worden.

Fillers: de subtiele, veilige & snelle weg naar meer uitstraling

Weinig dingen zijn zo persoonlijk als schoonheid. Maar als je in je spiegel kijkt weet je van binnen vast wel wat je graag anders zou zien. Zou je graag wat vollere, sensuele lippen hebben? Kunnen je wangen wel wat volume gebruiken? Geven wallen onder je ogen je een vermoeide, uitgebluste uitstaling en vind je nu de tijd gekomen om daaraan iets te doen? Met fillers kan het allemaal: zonder pijn, zonder operatie, op het moment dat het beste bij je past. En het allermooiste is: je behandeling duurt meestal niet langer dan een kwartier. Daarna kun je gewoon verder gaan met wat je eigenlijk van plan was. Maar dan wel met je nieuwe, stralende gezicht.

Filler behandeling met Hyaluronzuur bij Injectable Klinieken

Met andere woorden: het effect van je fillerbehandeling is meteen zichtbaar. Maar met fillers kan je arts de behandeling helemaal afstemmen op wat jij wil bereiken. En op wat past bij jouw gezicht: hij kan precies de juiste plek en de juiste hoeveelheid filler injecteren. Welke filler dat wordt hangt helemaal af van je huid, van het gebied dat je wil laten behandelen en van het resultaat dat jij het liefst in de spiegel zou zien. Maar door de ruime keuze aan topproducten en door zijn eigen kennis en ervaring kan hij je natuurlijke schoonheid benadrukken, het natuurlijk evenwicht in je gezicht herstellen en de sporen die de tijd in je gezicht achterlaat met zachte maar besliste hand uitwissen.

Een fillerbehandeling: de perfecte manier om er snel en veilig echt stralend uit te zien!

Injectable Klinieken werkt namelijk alleen met goed opgeleide en ervaren artsen die zich helemaal hebben toegelegd op behandelingen met injectables; stoffen die hun werk doen nadat ze op de juiste plaatsen onder je huid zijn aangebracht. Maar voordat je arts begint met de behandeling zal hij eerst de tijd nemen om je gezondheid in kaart te brengen en je vragen te beantwoorden. En pas als alles duidelijk is begint hij aan je behandeling. Zo weet je zeker dat je bij Injectable Klinieken in veilige handen bent.

Persoonlijk advies? Maak direct een afspraak!

De beste manier om te ontdekken wat fillers voor jouw gezicht kunnen doen is een afspraak plannen met een van onze gespecialiseerde en ervaren artsen. Ze nemen graag alle tijd, zodat jij het advies krijgt dat je nodig hebt om te kiezen voor de veilige en betaalbare behandeling die jou biedt wat bij jou past.