Injectable Klinieken peelings

Peelings Injectable Klinieken

Geschreven door onze arts, Drs. Aletta de Wit

Kan jouw huid wel een opkikkertje gebruiken na de winter? Dan is een peeling dé oplossing!

De winterperiode eist bij velen hun tol, niet alleen wat betreft de gemoedstoestand wanneer de welbekende winterdip om de hoek komt kijken, maar ook wanneer het gaat om de huid. De gure weersomstandigheden afgewisseld met de droge lucht door de verwarming die binnen aanstaat zorgen voor een droge, grauwe huid en daarbij vaak verergering van oneffenheden. Een peeling is dan heel geschikt om de huid de opfrisbeurt te geven die zij nodig heeft!

Wat doet een peeling?

Hierbij brengt de arts een specifiek voor jouw huidtype gekozen peeling aan op de huid. Een goede peeling zorgt ervoor dat aan de bovenkant van de huid de dode huidcellen verwijderd worden, terwijl de rest van de huid juist gestimuleerd wordt om nieuwe cellen en collageen aan te maken, waardoor de huid een flinke boost krijgt om zich te vernieuwen. Het resultaat: een stevigere, frissere huid die straalt van gezondheid!

Voor meer informatie over hoe een peel behandeling precies gaat kijk je op de veelgestelde vragen pagina op onze website.

Benieuwd naar wat een peeling voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd welke peeling het meest voor je kan betekenen? Boek dan nu een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze artsen voor een persoonlijk advies.

BOEK NU EEN CONSULT

OVERIGE NIEUWS

Injectable-Klinieken-laat-je-stralen-deze-lente-header

[hcshort id=”5″]