Injectable Klinieken VIP Botox weken

Injectable-Klinieken-Botox-weken-model1

Een botox behandeling voor tijdens de zomer: jouw gezicht net zo ontspannen als jij

De zomer is voor veel mensen de tijd van vakantie, van uitrusten en bijkomen. Even weg van het werk, van afspraken en andere dingen die de rest van het jaar belangrijk lijken. Een paar weken blijft je agenda leeg en maak je tijd om te ontspannen en te genieten. Maar voor het zover is voel je extra spanning; je planning staat vol met van alles en nog wat; een laatste, snelle opdracht, een ingelaste vergadering, haastige mails en meer van zulke zaken.

Je eerste vakantiefoto’s maken achteraf duidelijk dat je gezicht de spanning-van-de-eindsprint meedogenloos weerspiegelt. Tenzij je nu kiest voor een botox behandeling. Want met een botox behandeling halen de artsen van Injectable Klinieken ook wel IK eenvoudig en langdurig tekenen van spanning en vermoeidheid uit jouw gezicht. Wat blijft is jouw persoonlijke, unieke schoonheid.

Een stralende zomer. Bij IK weten we als geen ander dat iedereen dat wel wil. Daarom hebben wij speciaal voor jou als VIP Member al het goede van botox in één actie samengebracht. Dus lees snel verder, maak direct een afspraak en laat jezelf stralen tijdens deze uiterst zonnige en zinderende zomer:

IK-VIP-BOTOX-WEKEN-banner1

VIP BOTOX WEKEN
Tijdens ons VIP Botox weken kun je terecht voor een botoxbehandeling van het gezicht voor 1, 2 of 3 zones naar keuze:
1 zone botox: €85,-
2 zones botox: €159,-
3 zones botox: €199,-

VIP Botox Special
Behandeling hyperhidrose (overmatig zweten): €349,-

Ben je nog geen VIP-Member? Word dan nu een VIP-Member en profiteer direct van alle voordelen.

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

  • • Onze VIP Botox weken beginnen op 30 juli 2014 t/m 20 augustus 2014
  • • Je kunt voor onze VIP Botox weken terecht in alle vestigingen van Injectable Klinieken, dus in Amsterdam, Rotterdam en Venlo
  • • Onze VIP Botox weken zijn uitsluitend voor VIP-Members
  • • Meer informatie over botoxbehandelingen lees je in de rubriek veelgestelde vragen
  • • Alles over hyperhidrose lees je hier
  • • Voor anti-transpiratie behandelingen van voeten en handpalmen gelden andere tarieven. Vraag hiernaar bij je behandelend arts
  • • Vinden vrienden of familieleden dit ook een leuke actie? Ze kunnen hier snel en makkelijk een eigen VIP-Membership Card aanvragen en direct profiteren van alle voordelen!

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Een hele zomer zonder zorgen en zelfverzekerd stralen? Dat kan nu!

Als wij bij IK iets speciaals bieden aan onze VIP Members, dan doen we het goed! Extra voordelig je botox behandeling laten doen, dat wil iedereen wel. Boek daarom direct je botox behandeling bij je behandelend arts of kom vandaag nog langs, dan weet je zeker dat je op tijd bent! Ben je nog geen VIP Member maar wil je wel direct profiteren? Aarzel dan niet en meld je hier aan en profiteer direct van alle voordelen!

Voor eventuele vragen over onze actie of andere vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam), 020 42 20 015 (Amsterdam) of met 077 3542847 (Venlo). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.
[hcshort id=”5″]


Botox is al 20 zomers het recept voor een ontspannen, energieke en vitale uitstraling

De werking van botox is gebaseerd op een stof die botuline toxine genoemd wordt, en die werkt als een natuurlijke spierontspanner. Eenvoudig gezegd zorgt botox dat de kleine maar vaak sterke spiertjes in het gezicht zich niet meer kunnen aanspannen, en dus de huid van je gezicht niet meer in een plooi of rimpel kunnen trekken. Het effect: een ontspannen, gladde huid.

Voor en na voorhoofdrimpelsMaar bij een ontspannen uitstraling hoort ook dat je voluit kunt lachen, je kunt verbazen over nieuwe situaties, kunt genieten van tijd met je vrienden en bekenden. Om dat (en nog veel meer) te kunnen en om je natuurlijke, eigen gezichtsuitdrukking te behouden gaat je behandelend arts voor je feitelijke behandeling precies met je na welke spieren hij kan injecteren om rimpels te verzachten en tegelijkertijd de levendigheid en schoonheid in je gezicht het accent te geven dat ze verdienen.

Voor en na kraaienpootjes

Een behandeling met botox is wat we bij IK een injectable behandeling noemen; je arts injecteert de werkzame stof met een fijne naald in precies de juiste hoeveelheid op de meest geschikte plaats. Zo’n botox behandeling heeft volgens ons alleen maar voordelen. Zo kan je arts jouw botox behandeling precies afstemmen op het gebied – ook wel zone genoemd – dat je wilt accentueren. Je kunt tijdens deze actie niet voor niets je aandacht richten op verschillende zones.

Een botox behandeling bij IK: echt de beste keuze voor al onze VIP Members

Het is allemaal mogelijk: mooie sprekende ogen zonder lachrimpels, een glad, vriendelijk gezicht zonder rimpels in je voorhoofd én licht gelifte wenkbrauwen die zorgen voor een open, ontspannen uitdrukking. Het kan echt allemaal, maar de keuze is en blijft aan jou, al zal je behandelend arts je natuurlijk graag helpen de juiste botox behandeling te kiezen. Zo haal je tijdens onze VIP Botox weken echt alles uit jouw keuze voor een botox behandeling.

Een botox behandeling biedt zoveel méér: de beste oplossing bij overmatig zweten

Maar als VIP Member verwacht jij natuurlijk nog iets extra’s. En dat bieden we je graag: je kunt tijdens onze VIP Botox weken ook kiezen voor een ander type botox behandeling. We maken daarbij ook gebruik van de natuurlijke, spierverslappende werking van botox, maar zetten die in om de overactiviteit van de zweetklieren onder je oksels te remmen. Zo maken we een einde aan donkere plekken in je kleding, en daarmee aan de twijfel en onzekerheid die je kunt voelen als jij – net als ongeveer 1 op de 100 mensen – merkt dat je ook transpireert als daar voor je gevoel helemaal geen reden voor is.

Botox behandeling tegen overmatig zweten ofwel hyperhidrose

We weten dat de oorzaak voor zulk overmatig zweten (ook wel hyperhidrose genoemd) vaak onbekend is, maar met botox kunnen we er snel, gemakkelijk en vrijwel pijnloos voor zorgen dat je zweetklieren binnen 1 tot 2 weken na je behandeling minder actief worden, en dat ook tot wel 6 maanden blijven. Daarmee is een botox behandeling succesvoller dan elke andere niet-chirurgische behandeling van hyperhidrose.