Jouw Skincare Set van Restylane®

Jouw Skincare Set van Restylane

Restylane Skin Care producten

Nieuw in de Restylane productlijn zijn de Restylane Skin Care producten. Een unieke reeks van actuele anti-aging huidverzorgingsproducten die je huid beschermen, hydrateren en verzorgen – het resultaat van uitgebreid onderzoek.

Het geheim van een mooie huid is een evenwichtige hydratatie in combinatie met een gezonde en beschermende barrière van de huid. Restylane Skin Care combineert deze twee essentiële kwaliteiten in een innovatieve huidverzorgingslijn. Daar waar de Restylane filler behandeling het volume, de contouren en hydratatie van binnenuit creëert, beschermen, hydrateren en voeden de Restylane Skin Care producten de buitenste en de bovenste lagen van je huid. Tevens voorziet ze je huid van een gezonde, glanzende uitstraling.

Restylane

De Restylane Skin Care producten zijn geproduceerd om de gezondheid van de huid te verbeteren. Dit wordt bereikt met behulp van een combinatie van bewezen technologieën en, door wetenschappelijk onderzoek aantoonbaar, actieve ingrediënten. Het resultaat is een scala van producten met een structuur die in hoge mate overeenkomt met de natuurlijke structuur van onze eigen huid.

RESTYLANE DAY CREAM

Restylane® Day Cream is een zachte hydraterende crème die geschikt is voor alle huidtypes.
Restylane® Day Cream is een zachte hydraterende crème die geschikt is voor alle huidtypes.

Beschermt en vitaliseert uw huid
Restylane Day Cream bevat actieve bestanddelen die het ontgiftende vermogen van uw huid kunnen verbeteren. Het resultaat is een zachtere, gezondere huid. De structuur van deze crème lijkt sterk op die van de huid, waardoor de huidbarrière wordt versterkt en de huid beter beschermd is tegen verontreiniging en stress.

Betere hydratatie en zachtere huid
Als u Restylane Day Cream regelmatig gebruikt, raakt uw huid weer in balans, met een beter gehydrateerde, gladdere en mooiere huid als resultaat.

Restylane Day Cream€59,99,-

RESTYLANE NIGHT CREAM

Restylane® Night Cream is een zachte, hydraterende crème die geschikt is voor alle huidtypes.

Herstelt de natuurlijke gezondheid van uw huid
Restylane Night Cream bevat actieve bestanddelen die het verouderingsproces van de huid helpen te neutraliseren en die de natuurlijke balans en schoonheid van de huid beschermen. De structuur van deze crème lijkt sterk op die van de huid, waardoor de huidbarrière wordt versterkt en de huid ’s nachts kan ademen en herstellen.

Een mooiere huid in slechts 4 weken
Restylane Night Cream verbetert de natuurlijke functie van de huid in slechts vier weken, met een mooie, zachte teint als resultaat.

Restylane Night Cream€59,99,-

RESTYLANE EYE SERUM

Restylane Eye Serum is een lichte en zachte formule die zeer geschikt is voor de gevoelige huid rond de ogen.

Stimuleren en hydrateren
Dit Eye Serum bevat bestanddelen die de elasticiteit in het gebied rond de ogen bevorderen.

Donkere kringen onder de ogen verminderen
Het serum bevat natuurlijke oliën die de huid zacht en fris maken en donkere kringen onder de ogen verminderen. Hierdoor neemt de vochtophoping af waardoor de ogen er minder gezwollen en vermoeid uitzien.

Restylane Eye Serum€49,99,-
De technologie achter Restylane
De crème bevat Q-Med’s gepatenteerde hyaluronzuur in gestabiliseerde vorm – NASHA™-gel – dat is opgenomen in een zeer bijzonder netwerk van lipiden. Deze unieke combinatie, die alleen wordt gebruikt in de Restylane Skincare-producten, zorgt voor een uitstekende bescherming en hydratatie en laat uw huid stralen.