Last van overmatig transpireren? IK heeft de oplossing!

Overmatig-zweten-oksels-Injectable-Klinieken-model1

Geschreven door onze arts, Drs. Aletta de Wit

Fris de zomer door? Botox is de oplossing!

Het is weer zomer! Tijd voor rokjes, zwoele zomeravonden en ijskoude drankjes op het terras!

Eén van de weinige nadelen aan deze heerlijke periode zijn de klotsende oksels die bij menig persoon om de hoek komen kijken zodra de temperaturen stijgen. Een deodorant kan eventuele nare geurtjes nog bedwingen maar is vaak niet afdoende om de oksels droog te houden, met vervelende natte plekken tot gevolg.

Botox ook tegen overmatig transpireren

Wist je dat behandeling met Botox een veelgebruikte methode is om overmatig transpireren (ookwel ‘hyperhydrosis’ genoemd) tegen te gaan?

Niet alleen is Botox werkzaam tegen rimpels zoals veel mensen denken, maar ook in het geval van overmatig transpireren kan het uitkomst bieden! Botox zorgt er namelijk voor dat de werking van de zweetklieren wordt geblokkeerd. De behandeling bestaat uit een aantal kleine injecties met Botox in de huid onder de oksels. Enkele dagen na de inspuiting is er al een effect merkbaar en na twee weken is het effect optimaal. De werking houdt 6 tot 12 maanden aan waarna de behandeling kan worden herhaald.

Stop overmatig transpireren met onze Anti Sweat Botox!
Laat je niet langer leiden door onzekerheden en twijfels over de zweetplekken onder je oksels want met botox hebben wij voor jou de ideale oplossing voor overmatig transpireren! Meer weten? Ga direct naar onze “Anti Sweat Botox” pagina en profiteer nu van deze zomerse actie!

Boek nu een afspraak

Voor boekingen of eventuele vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam), 020 42 20 015 (Amsterdam) of 077 35 24 847 (Venlo). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.

OVERIG NIEUWS

volle-en-sensuele-lippen-zijn-weer-helemaal-hot-deze-zomer-header