Lips of Summer 2014

Lips-of-Summer-2014-model

Heb mooie volle en zwoele lippen met onze Lips of Summer

Als jij fan bent van felle, stralende kleuren en je make-up graag gebruikt om de mensen om je heen te laten zien dat je krachtig en vitaal in het leven staat sluit je al helemaal aan bij de trend voor de komende maanden. En om het echt af te maken geef je je lippen snel en veilig extra volume met hyaluronzuur. Bij Injectable Klinieken begrijpen we dat helemaal! Daarom komen we voor de zomer met onze stralende Lips of Summer actie:

Lips-of-Summer-2014-banner

LIPS OF SUMMER
0,5 ml hyaluronzuur (Restylane):
Normaal €345,- nu tijdelijk €179,-

LIPS OF SUMMER voor VIPS
Als IK VIP-Member bieden we je natuurlijk nog meer voordeel:
0,5 ml hyaluronzuur (Restylane) niet €179,- maar slechts €149,-

Ben je nog geen VIP-Member? Word dan nu een VIP-Member en profiteer direct van alle voordelen.

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

  • • Onze stralende “Lips of Summer” actie loopt van 8 t/m 22 juli 2014 voor niet VIP-Members. Voor VIP-Members loopt de actie van 8 juli t/m 29 juli 2014
  • • De actie geldt in alle vestigingen van Injectable Klinieken, dus in Amsterdam, Rotterdam en Venlo
  • • Voorafgaand aan je behandeling krijg je altijd een uitgebreid behandeladvies
  • • Meer informatie over filler en rimpelbehandelingen lees je in de rubriek veelgestelde vragen
  • • Hebben vrienden of familieleden ook interesse? Ze zijn natuurlijk van harte welkom

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Haal nog meer uit deze Stralende Lips of Summer actie: word VIP-Member

Deze actie mag beslist gezien worden, maar het kan natuurlijk altijd mooier. Als je nu je persoonlijke VIP-Membership aanvraagt geniet je direct van nog meer voordeel en extra’s. Speciaal voor jou als VIP-Member loopt deze actie een hele week langer en geldt meteen de speciale VIP-Member prijs.

Mooie volle en zwoele lippen zijn nu binnen handbereik. Wacht daarom niet langer en maak direct een afspraak voor een behandeling met één van onze cosmetische artsen want ook jij wilt er vast stralend en sensueel uitzien deze zomer!

Voor eventuele vragen over onze actie of andere vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam), 020 42 20 015 (Amsterdam) of met 077 3542847 (Venlo). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.
[hcshort id=”5″]


IK LIP CLASSIFICATIES: KIES JOUW LIP STIJL

Lippen opvullen bij Injectable Klinieken met onze lippen classificaties

Hyaluronzuur: de snelle, succesvolle en veilige weg naar stralende sensualiteit

Net als de meeste mensen weet jij natuurlijk wel dat je lippen echte blikvangers zijn, en dat volle, fraai gevormde lippen je héle gezicht aantrekkelijk maken. Maar de spiegel laat vanaf ongeveer de 30e zien dat je lippen hun natuurlijke volume en vorm verliezen. Hyaluronzuur – dat ook van nature in je hele lichaam voorkomt – blijkt het middel bij uitstek dat je kan helpen het verloren volume meteen te herstellen. En dan niet voor een paar dagen of weken, maar tot wel een jaar lang.

Hyaluronzuur: je eigen lichaam kent het geheim van jouw schoonheid

De laatste jaren is hyaluronzuur een bekend ingrediënt in een groeiend aantal schoonheidsproducten. En dat heeft zo zijn redenen: hyaluronzuur komt van nature voor in je eigen lichaam. Kort gezegd zorgt het ervoor dat je lichaam het aanwezige vocht beter vasthoudt, en zo je huid beter ondersteunt. De werking van hyaluronzuur heeft iets weg van een kussentje waarop de huid van bijvoorbeeld je wangen of je jukbeenderen rust en dat zo zorgt voor het volume dat je gezicht zijn jeugdige uitstraling geeft.

Jouw hyaluronzuur behandeling bij IK net zo speciaal als jij? Ja, natuurlijk!

Met deze actie haal je echt alles uit hyaluronzuur. Want in tegenstelling tot de hyaluronzuur houdende crèmes uit de parfumerie of drogisterij is er aan onze ‘Lips of Summer’ actie helemaal niets standaard! Zo gebruiken we een product dat precies past bij de tere huid van jouw lippen en brengen we die op precies de juiste plaats en in de ideale hoeveelheid aan.

Lippen-voor-en-na-behandeling-afbeelding
Om dat goed te kunnen doen nemen we eerst de tijd om na te gaan wat je wilt en hoe je het graag wilt. Ook gaan we goed na of dat allemaal haalbaar is. Daar hoort uiteraard ook bij dat we je alle tijd geven om vragen te stellen en wensen te bespreken. Pas als jij net zo overtuigd bent van de mogelijkheden als je behandelend arts begint je feitelijke behandeling. Die behandeling verloopt in alle rust en comfort, en duurt meestal niet langer dan een kwartier. En omdat aan de hyaluronzuur houdende gel een verdovende stof is toegevoegd kun je ontspannen het resultaat in de spiegel bewonderen. Meteen showen mag natuurlijk ook.