Maximaal stralen tijdens de feestdagen en in 2014

 injectables behandeling met spierontspanners en hyaluronzuur

Jouw injectable behandeling met spierontspanners en hyaluronzuur tijdens de feestdagen

December; traditioneel een maand waarin we onszelf en ook anderen graag wat extra aandacht gunnen. Waarin we onszelf en elkaar eens recht in de ogen kijken. En ja, waarin we ook allemaal weer een jaar ouder zijn geworden. Met een mini lift ofwel een injectable behandeling met Botox en hyaluronzuur is dat jou gelukkig niet aan te zien. En alles wat je daarvoor hoeft te doen is een afspraak plannen bij één van onze cosmetische artsen.

Een Botox en hyaluronzuur behandeling: de snelle weg naar een stralend gezicht

Als jij er graag weer wat jonger en frisser uit zou willen zien maar beslist geen operatie wil is een mini Liquid Lift het best denkbare alternatief. Een injectable behandeling met Botox® en hyaluronzuur biedt je alle voordelen van een lift, maar zonder de rompslomp van een operatieve behandeling.

Ieder gezicht is uniek, dus ook het jouwe. Daarom is je injectable behandeling met Botox en hyaluronzuur dat natuurlijk ook. Welk gebied – ook wel zone genoemd – je wil laten behandelen is aan jou. Kies je voor een behandeling van rimpels in je voorhoofd, van kraaienpootjes rond je ogen of toch voor de rimpels rond je boven- en onderlip. En mis je volume in je wangen, in je lippen of is het toch je neus waarover je niet helemaal tevreden bent? Dan is onze Botox en hyaluronzuur aanbieding echt een aanrader:

injectables behandeling met botox en hyaluronzuur

Onze jubileum bonus: Restylane® Skincare Pakket voor €99,- (normaal €169,97)

En als jubileum bonus geven we ook nog eens een fikse korting op de Skincare set van Restylane® bestaande uit een Day Cream, Night Cream en Eye Serum, normaal €169,97 nu tijdens de actieperiode slechts €99,-.

Botox en hyaluronzuur behandeling actie

Samen met Restylane® zorgen we ervoor dat je nog langer kunt stralen! Want dit uitgebreide verzorgingspakket ondersteunt de werking van je Botox en hyaluronzuur behandeling.

Voor meer informatie over deze Skincare producten van Restylane®, ga je naar jouw Skincare set van Restylane®.

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

  • • Onze Botox en hyaluronzuur behandeling met jubileum bonus aanbieding loopt van 13 t/m 24 december 2013
  • • De actie geldt in alle vestigingen van Injectable Klinieken, dus in Amsterdam, Rotterdam en Venlo
  • • Onze actie geldt ook voor introducees zoals familie en vrienden
  • • De actie is zoals altijd inclusief een uitgebreid behandeladvies

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Reageer dus vandaag nog en maak direct een afspraak voor een Botox en hyaluronzuur behandeling met één van onze cosmetische artsen want ook jij wilt een stralende gezicht tijdens de feestdagen!

Voor eventuele vragen over onze actie of andere vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam), 020 42 20 015 (Amsterdam) of met 077 3542847 (Venlo). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.
[hcshort id=”5″]


Injectable behandeling met Botox en hyaluronzuur: een vertrouwde combinatie

Rimpels behandelen met Botox en hyaluronzuur is niet alleen zeer effectief, het is ook vertrouwd en veilig. Botox wordt al meer dan dertig jaar veilig gebruikt om de spiertjes die rimpels veroorzaken te ontspannen. Dat zorgt ervoor dat de rimpels die je al hebt minder diep worden. Maar het zorgt er ook voor dat nieuwe rimpels minder makkelijk kunnen ontstaan.

injectables behandelingen met botox en fillers

Een injectable behandeling met hyaluronzuur geeft je gezicht zijn natuurlijke, jeugdige V-vorm terug. Hyaluronzuur zorgt er namelijk voor dat de natuurlijke vochtbalans in je gezicht – die na je 30e levensjaar langzaam verstoord raakt – hersteld wordt. Restylane® is al jaren marktleider op het gebied van hyaluronzuur behandelingen. Dus ook als jij nu besluit tot een injectable behandeling met Botox en hyaluronzuur gebruikt je behandelend arts alleen veilige producten van echte topmerken

Jouw injectable behandeling met Botox en hyaluronzuur: onze specialisatie

Een injectable behandeling met Botox en hyaluronzuur vereist veel ervaring van je behandelend specialist. Daarom vragen we ook al sinds de opening van onze eerste vestiging (vijf jaar geleden) dat al onze artsen zich permanent trainen, scholen en dat ze de ontwikkelingen in hun vakgebied permanent volgen en ervaringen blijven uitwisselen. Zo garanderen we dat jouw behandeling effectief én veilig is.

Botox en hyaluronzuur behandeling aanbieding

Zoals de naam je waarschijnlijk al duidelijk maakt is een injectable behandeling een behandeling met injectienaaldjes. Die gebruikt je behandelend arts om de Botox of hyaluronzuur op precies de juiste plaatsen in je huid te injecteren. Daarvan voel je weinig omdat de meeste gels vermengd zijn met een verdovende stof, maar als jij dat prettig vindt is behandeling met een verdovende crème of injecties goed mogelijk. Je hele behandeling zal in de praktijk niet langer duren dan ongeveer 30 minuten.

Nu kiezen is straks stralen

Als je nu besluit je rimpels te laten behandelen met Botox en hyaluronzuur kunnen we je een in alle opzichten feestelijke en stralende eindejaarsperiode beloven; het effect van je hyaluronzuur behandelingen zijn meteen volledig maar subtiel zichtbaar, die van je Botox behandeling kun je binnen 7 tot 14 dagen vol trots laten zien. Wel kan het zijn dat de injecties kleine blauwe plekjes geven, maar die verdwijnen snel weer en zijn met gewone make-up heel goed te camoufleren. Na je behandeling kun je je dan ook weer helemaal storten op de meest feestelijke, schitterende periode van het jaar. We wensen je dan ook in alle opzichten stralende feestdagen!