Plastisch Chirurg Dr. Stijn Bauland

Dr.-Stijn-Bauland-in-OK

Dr. Stijn Bauland

Stijn Bauland is geboren in Nijmegen op 20 maart 1966. Hier volgde hij ook de middelbare school en studeerde hij scheikunde en geneeskunde aan de Radboud Universiteit. In 1993 verkreeg hij er cum laude zijn artsenbul. De opleiding tot medisch specialist heeft hij gevolgd in het Atrium Medisch Centrum in Heerlen, het RadboudUMC en het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen.

In 2014 is hij gepromoveerd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen op de oorzaak, het natuurlijke beloop en behandeling van hemangiomen, een goedaardige aangeboren bloedvattumor. Over dit onderwerp heeft hij uitvoerig gepubliceerd in Nederlandse en internationale wetenschappelijke tijdschriften. Een overzicht van zijn wetenschappelijke publicaties kunt u hier vinden.

Stijn is plastisch chirurg sinds 2001. Als plastisch chirurg is hij sinds die tijd actief in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Hij heeft gewerkt in het RadboudUMC (2001-2008), de Sint Maartenskliniek (2001-2012), privékliniek Klein Rosendael en zelfstandig behandelcentrum Kliniek ViaSana.

Ooglidcorrectie uitgevoerd door plastisch chirurg Stijn Bauland van Sanavisie:
Dr.-Stijn-Bauland-Injectable-Klinieken-Sanavisie-YT-video-button

Voor informatie over ooglidcorrectie bij IK, ga direct naar onze ooglidcorrectiepagina.

Sinds 2010 is hij als plastisch chirurg en medisch directeur werkzaam in Sanavisie bodyclinic met als bijzonder aandachtsgebied de borst: borstverkleining, borstvorming bij mannen, borstvergroting, borstlift, lipofilling van de borst en reconstructie van de borst. Stijn Bauland voert een borstverkleining met een verkort litteken, waardoor patiënten sneller herstellen en een betere doorbloeding van de tepel in stand kan blijven. Hier kan je een TV opname vinden over deze operatie.

Wat zeggen klanten nog meer over plastisch chirurg Stijn Bauland van Sanavisie:

Borstvergroting – Mevrouw van H.

Super geholpen en geweldig resultaat!
Na lang twijfelen ben ik op gesprek gegaan voor een borstvergroting. Dit gesprek was bij Sanavisie in Mill. Dr. Bauland en de assistente stelde mij meteen gerust en gaven mij alle informatie die ik nodig had.

Na het passen bleef ik twijfelen over de hoeveelheid cc, ik was van harte welkom om nogmaals te komen passen en dit voelde voor mij erg fijn. Na deze tweede afspraak, was ik zeker over de hoeveelheid en kon ik niet meer wachten tot de dag. 25 juni was het zover, om 13.00 werd ik geopereerd, hiervoor heeft het team mij gerustgesteld en goede uitleg gegeven over wat er allemaal ging gebeuren. Zodra ik wakker was werd er gelijk weer erg goed voor me gezorgd en had het team alle tijd voor mij. Dit heb ik als erg prettig ervaren.

Ook na de operatie was de zorg vanuit Sanavisie erg goed. Ik ben onder andere gebeld hoe het mij ging en of ik pijn had. Al met al ben ik super tevreden, niet alleen over het resultaat maar ook over Sanavisie. Het team van Sanavisie heeft mijn twijfels weg gehaald, heeft me gerustgesteld, goed voor me gezorgd en vooral ervoor gezorgd dat ik vol zelfvertrouwen de kliniek uit ben gestapt.

Dankzij Sanavisie voel ik me nu een echte vrouw!

Bekijk meer klantervaringen.

Binnen Sanavisie en Fitland is hij mede verantwoordelijk voor de inhoud van de Quality of Life programma’s en workshops. In deze workshops wordt er aandacht besteed de aspecten van het leven die je kunt optimaliseren door de balans tussen voeding, bewegen en mindset te vinden.

Klik hier om meer te weten te komen over de Quality of Life programma’s van Sanavisie.

Stijn Bauland is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

Stijn Bauland woont in Mook en heeft een relatie met Simone. Zijn hobby is alles wat lawaai maakt en een rookwolk, het liefst op wielen.

BIG-nummer: 59041672501
Lidmaatschappen:
NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie)
American Society of Plastic Surgeons, international affiliate

Maak geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak voor een consult

Een consult bij onze plastisch chirurgen dr. Stijn Bauland of dr. Esther Bodde is kosteloos en geheel vrijblijvend. Het is mogelijk om op consult te komen in IK Rotterdam op zaterdag 26 september, 17 oktober, 21 november en 12 december. Voor een consult kan je het beste telefonisch contact opnemen met onze kliniek in Rotterdam via 010-2176200.