PROBEER EENS EEN INJECTABLE FILLERS BEHANDELING!

injectable fillers behandelingMaak kennis met onze filler behandelingen en probeer de IK mini filler
Wilt u de vermoeidheid van de afgelopen jaren uit uw gezicht halen? Weer eens lipstick aan kunnen brengen zonder dat het in de lijntjes van de bovenlip loopt? Die ene beginnende rimpel voor zijn? Een frissere uitstraling? Denk dan eens aan een behandeling met een filler.

Als het om huidverbetering gaat, bieden vulmiddelen (fillers) namelijk een heel scala aan mogelijkheden. In veel gevallen zijn ze een goede aanvulling op een behandeling met Botox. In sommige gevallen zijn ze zelfs een goed alternatief voor een facelift. Uw arts kan u in een persoonlijk consult het beste beeld geven welke behandeling bij u het meeste effect zou hebben.

  • Een aantal veelvoorkomende behandelingen zijn:
  • – opvullen van neuslipplooien
  • – liften van de mondhoeken
  • – verzachten van de rimpels rond de mond
  • – vestevigen van de huid van de wangen
  • – (subtiel) vergroten van het volume van de boven en/of onderlip

Veiligheid is voor ons van essentieel belang! Daarom werkt Injectable Klinieken alleen met natuurlijke, afbreekbare fillers die een tijdelijk effect hebben, gemiddeld 8-12 maanden. (oa. Juvederm, Restylane, Stylage, Radiesse) Daarnaast zijn de artsen van Injectable Klinieken volledig gespecialiseerd in injectables en hebben daarom een grote expertise in behandelingen met vulmiddelen. Voor meer informatie over fillers, ga naar onze veelgestelde vragen over fillers.

Omdat wij er van overtuigd zijn dat een behandeling met fillers op maat voor iedere huid een verschil kan betekenen, wilt IK U de kans geven kennis te maken met onze filler behandelingen middels de volgende geweldige aanbieding. Uitsluitend van 6 mei t/m 1 juni:

*IK MINI FILLER
normaal €345,- nu €150,-

*Dit is inclusief een uitgebreid behandeladvies door één van onze artsen.

Om gebruik te maken van onze geweldige aanbod, hoeft u enkel ons hieronder te “Liken” op
Facebook voor de speciale actiecode:
Voor eventuele vragen over deze actie of over onze filler behandelingen, kunt u ons bellen op 010 21 76 200 (voor Rotterdam) en 020 42 20 015 (voor Amsterdam) of via onze contact pagina.

SPECIALE MOEDERDAG ACTIE BIJ UW FILLER BEHANDELING

injectable fillers prijzenVoor de allerliefste moeders hebben wij op 23 en 24 mei nog een extra mooie actie!
Voor iedereen die van 6 t/m 18 mei onze mini filler behandeling ondergaat, krijgt als extra aanbod een fikse korting op een exclusieve ‘Skin Boost Facial’ behandeling bij ons in de kliniek: hyaluronzuur behandeling Een revitaliserende schoonheidsbehandeling, met zichtbaar resultaat, die volledig afgestemd wordt op uw huidtype. Verras de allerliefste moeder of uzelf met dit weldadige beauty arrangement.Leuk om te geven of om zelf te ervaren en heerlijk om te ondergaan! U kunt direct na uw filler behandeling gebruik maken van deze mooie aanbieding en op donderdag 23 mei of vrijdag 24 mei een behandeling inplannen bij ons in de kliniek. Om gebruik te maken van onze mooie acties, hoeft u enkel ons hieronder te “Liken” op Facebook voor de speciale actiecode:
Reserveer nu uw filler behandeling en profiteer van onze mooie IK mini filler actie!