Samenwerking met Sanavisie

 

logo-sanavisie-300x67

 

Waarom werkt IK samen met Sanavisie?

Je zult zich misschien afvragen waarom we de samenwerking zijn aangegaan met Sanavisie? Het antwoord is simpel: de vraag naar plastische chirurgie neemt toe bij IK. We zijn erg verheugd te merken dat je ons ook de zwaardere ingrepen toevertrouwd, omdat je dusdanig tevreden bent over onze injectable behandelingen.

IK is zich ervan bewust dat plastische chirurgie een andere tak van de ‘beauty sport’ is dan injectables. Omdat wij uitsluitend voor kwaliteit gaan hebben we er daarom voor gekozen hiervoor samen te werken met Sanavisie.

Sanavisie bodyclinic

Sanavisie bodyclinic is een hypermoderne, gespecialiseerde kliniek voor plastische chirurgie. Sanavisie heeft twee state-of-the-art operatiekamers en een gespecialiseerd team van plastisch chirurgen. De hoofdvestiging bevindt zich in Mill. Sanavisie biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande operaties en cosmetische behandelingen.

Sanavisie heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars voor het uitvoeren van alle ingrepen op het gebied van plastische chirurgie. Voorbeelden hiervan zijn: borstverkleining, borstreconstructie, chirurgie van de hand en de pols en de behandeling van huidtumoren. Daarnaast is Sanavisie gespecialiseerd in alle vormen van cosmetische chirurgie zoals borstvergroting, liposculptuur, facelift, buikwandcorrectie enz.

Naast gerenommeerde plastisch chirurgen en cosmetisch artsen zijn bij Sanavisie ook lifestylecoaches en huidtherapeuten actief. Het team van Sanavisie bestaat uit deskundige professionals die altijd voor je klaar staan.

sanavisie-hoogste-klanttevredenheid-zkn

Sanavisie hoogste klanttevredenheid in de plastische chirurgie in 2013, 2014 en 2015!
Sanavisie is gecertificeerd door Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN), de prestigieuze organisatie die klinieken voor medisch-specialistische zorg keurt. De klinieken die bij ZKN aangesloten zijn, staan garant voor een hoge kwaliteit van medische zorg, korte wachttijden en een efficiënte en persoonlijke medische behandeling. Zorgverzekeraars stellen deze certificering als eis om verzekerde zorg te mogen aanbieden. Daarnaast beschikt Sanavisie over het kwaliteitskeurmerk en voldoet de organisatie aan de strengste eisen, om u als klant betrouwbare en optimale kwaliteit van zorg te kunnen bieden.

ZKN meet door onafhankelijk onderzoek de klanttevredenheid in de zorg in Nederland. Sanavisie behaalde met trots in zowel 2013, 2014 en 2015 de hoogste klanttevredenheid in de plastische chirurgie in Nederland!

Voor IK betekent dit uiteraard reden genoeg om met Sanavisie samen te willen werken! Samen versterken we elkaar.

Sanavisie-Quality-of-life

Sanavisie’s Quality of life
Lekker in balans, uiterlijk en innerlijk, dat is Quality of Life volgens Sanavisie. Sanavisie biedt totaalprogramma’s voor beauty, body en balance. Ze werken nauw samen met lifestylecoaches en biedt bijvoorbeeld mind over matter workshops, koudetrainingen en workshops om kennis te maken met alles wat de zee te bieden heeft.

Sanavisie is gelegen in een wellnesshotel in Mill (NB). Dit is een omgeving waarin ontspanning en gezondheid centraal staan. Er is een uitgebreid wellnesscomplex, een restaurant, een huidtherapeute, een uitgebreide beautyspa en veel mogelijkheden om te sporten.

Voor de volledige programma, ga direct naar Quality of life programma van Sanavisie.

OVERIG NIEUWS
Injectable-Klinieken-Plastische-Chirurgie