Speciale gast Jozine Voskamp van BeautyCenter

Bedrijfvandemaand-skinworks-beautycenter1-615x396

Behandeling, verzorging en voeding als succesfactoren

Je huid is een weerspiegeling van je gezondheid. Veel huidproblemen zijn een reactie op een disbalans ergens in het lichaam. Omdat injectables, peelings en cremes je huid van buiten optimaliseren, maar deze disbalans niet aanpakken, is het belangrijk om ook bewust met je innerlijk bezig te zijn. Gezonde voeding speelt hier een hele grote rol in. Zo werk je niet alleen van buitenaf aan een mooiere huid, maar ook van binnenuit.

Speciale gast Jozine Voskamp, huidtherapeute en voedingsdeskundige

Om je te helpen bewust te worden van welke rol jouw voedingspatroon bij jouw uiterlijk speelt, hebben wij deze maand een deskundige uitgenodigd die jou alles kan vertellen over hoe je jouw huid kan verbeteren met voeding, ondersteund door specifieke behandelingen.

Jozine Voskamp is een bekende huidtherapeute en voedingsdeskundige. Regelmatig zie je haar op RTL waar ze adviezen geeft over huid en voeding:

Jozine-Voskamp-SkinWorks-BeautyCenter-video-afbeelding

Speciaal voor VIP Members

Exclusief voor onze VIP Members komt Jozine deze maand naar onze klinieken in Rotterdam en Amsterdam. Onze VIP Members kunnen een voedingsconsult en/of een behandeling met ASA-peel of skinshooter bij Jozine boeken.

Voor VIP members is een vrijblijvend consult van 15 minuten gratis en een behandeling van een uur slechts €99,50. Jozine Voskamp is op vrijdag 30 januari de hele dag aanwezig in onze vestiging in Rotterdam en op maandag 2 februari aanwezig in Amsterdam.

Let op: de plekken zijn beperkt en alleen te boeken door onze VIP Members dus wees er snel bij! Ben je nog geen VIP member? Kijk dan hier.

Boek nu een afspraak

Voor boekingen of eventuele vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam) of 020 42 20 015 (Amsterdam). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.

Geef ons een “like” als je dit een verrassend mooie actie vindt:

OVERIGE NIEUWS
IK-STEM&WIN-header

[hcshort id=”5″]