STRALEND DE FEESTDAGEN EN HET NIEUWE JAAR IN!


De wintertijd is de beste tijd om je huid eens goed aan te pakken. Niet alleen ons gestel maar zeker ook onze huid heeft namelijk vaak last van een winterdip en kan juist nu een flinke boost aan hydratatie, stevigheid en energie gebruiken!

Daarnaast heeft de zomer zijn sporen achtergelaten op de huid door vele uren blootstelling aan de zon (bv. in de vorm van pigmentvlekjes). In de winter is de huid dan ook meer dan klaar voor flink wat stimulerende behandelingen, in de vorm van medische peelings. Bijkomend voordeel is dat in de winter veel veiliger en effectiever gepeeld worden, omdat blootstelling aan de zon na de peel gemakkelijk vermeden kan worden.

Wat doet een peel?

Een goede peel zorgt ervoor dat aan de bovenkant van de huid de dode huidcellen zo goed mogelijk geëlimineerd worden, terwijl de rest van de huid juist gestimuleerd wordt om nieuwe cellen en collageen aan te maken. Het resultaat: een stevigere, frissere huid die glanst van gezondheid. Voor meer informatie over peelings, ga naar onze veelgestelde vragen pagina op onze website.

Een leuk kado voor jezelf?

Peelings zijn de perfecte aanvulling op een behandeling met botox, restylane of juvederm. De gehele huid van het gelaat kan worden behandeld zodat uw huid weer gaat stralen.

Bij onze vestiging in Rotterdam kunt u nu profiteren van een Speciale winteractie:

Alle peelings voor slechts € 99,-

In onze vestiging Amsterdam kunt u in de maanden december en januari genieten van de volgende mooie actie:

Bij het boeken van 1 peeling, de 2e peeling gratis

Al overtuigd van de voordelen? Kom dan gerust langs of boek direct een peeling bij één van onze vestigingen en begin 2013 met ook een frisse start voor uw huid!

BOEK NU UW CONSULT